Складові:

  • фарш – 600 гр;
  • до артоплі – 4-5 шт;
  • цибуля – 1 шт;
  • майонез – 1 ст.л.;
  • гірчиця - 1 столова ложка;
  • паприка - 0,5 ч.л.;
  • з вушеним часником – 0,5 ч.л;
  • перець ;
  • сіль;
  • рослинна олія.

Фарш для цієї страви підійде будь-який: свинячий, яловичий, суміш свинини та яловичини, курячий, з індички. Можна використовувати його як магазинний, так і самостійно приготовлений.

До фаршу потрібно додати дрібно нарізану цибулю, яйце, сіль і перець і добре вимішати масу руками.

Картоплю очищаємо від шкірки і нарізаємо тонкими кружальцями.

У миску до картоплі потрібно додати спеції і олію і добре перемішати. Це може бути готовий набір спецій для картоплі або окремо підібрані спеції типу паприки, сухого часнику та різні сухі трави.

Форму для запікання (у мене 18*24 см) змащуємо олією і укладаємо картоплю з фаршем чергуючи шарами.

Гірчицю змішуємо з майонезом та покриваємо блюдо зверху.

Запікаємо картоплю з фаршем у розігрітій до 180 ° С духовці 50-55 хвилин. Якщо верх підрум'янився, а страва ще не готова, можна накрити фольгою форму.

Готовність страви визначається гострим ножем - він повинен вільно проткнути картопляний шар.

Читайте також:

Збиваємо яйце разом із рисом: як приготувати незвичайну забуту страву. Рецепт

Як засолити найсмачнішу капусту на зиму. Старовинний рецепт

Як приготувати ранкову "Шакшуку": рецепт швидкого сніданку від Євгена Клопотенка