Російська співачка Ані Лорак не може вважатися українською музичною виконавицею. І якщо після 2014 року, коли відбувся перший етап військової компанії Росії проти України, співачка обрала можливість будувати кар'єру в РФ, ще тоді варто було зрозуміти, що вона насправді собою представляє.

Проте українці дуже добрі. Не всі, зрозуміло, змогли заплющити очі на таку витівку артистки, але ті, хто зрозумів раніше це життя та подальші перспективи російсько-українських баталій, не давали і шансу повернуться Ані Лорак до України.

І ось після 24 лютого 2022 року, коли вся Україна прокинулася раніше будильників від вибухів та винищувачів російських окупантів, тоді всі до одного зрозуміли, що Лорак – зрадниця, разом із рештою «заробітчан» російського шоу-бізнесу. Хоча, наприклад, Світлана Лобода та Віра Брежнєва категорично підійшли до питання, поїхали з Росії та почали активно допомагати українським біженцям у Європі, то Ані Лорак технічно закрила рота та видалила свої сторінки у соціальних мережах.

Більше того, співачка згадала, що на таки «українка», і планувала організувати гастрольний тур Європою, прикриваючись своїми званнями, які колись отримала від України. Але не вийшло, не зрослося, і співачку ротом «прикрили» у Європі.

Більше того, УНІАН повідомляє, що після початку війни вся команда Ані Лорак залишила Росію і повернулася в Україну, до своїх родин. Фактично співачка залишилася сама і пробувала далі вести кар'єру, самостійно куруючи всі організаційні та технічні моменти. У свій час співачка навіть поїхала їх РФ, проте інсайдери стверджують, що Лорак вже повернулася до Росії, і сидить вичікує. Чого тільки – незрозуміло.

Читайте також: