І цей факт ніяк не завадив коханцям закріпити свої стосунки документально. У жовтні 2015 року Віра Брежнєва таємно вийшла заміж за композитора та музичного продюсера Костянтина Меладзе, який уже встиг розлучитися.

Після 7 років шлюбу співачка так і не народила своєму чоловікові дитину. Проте ходили чутки, що Віра Брежнєва дуже хотіла цього, але з якихось причин у них не вийшло. Варто зазначити, що сама співачка має двох дочок, а Костянтин Меладзе має сина і дві доньки.

А нещодавно в мережі з'явилася інформація, що син Костянтин Меладзе тяжко хворий. У цьому зізналася його мати, колишня дружина Меладзе Яна Сумм. Докладніше про це інформує Главред.

Екс-дружина розповіла, що у 3 роки їх із Костянтином спільному синові поставили діагноз аутизм. Тоді цей діагноз рідко кому ставили, і батькам здалося, що захворювання дуже страшне. Цей момент жінка порівнює із розстрілом, після якого наказано жити далі. Мати Валерія, а саме так назвали сина батьки, розповіла, що ступінь аутизму було визначено як важкий. Однак такі діти були схильні до коригування, і їх можна було навчати.

На сьогоднішній день синові Костянтину Меладзе 17 років. Він живе з матір'ю у Києві, а музикант намагається ретельно оберігати особисте життя єдиного сина, щоб не травмувати психіку дитини.

Читайте також: