Цибулеві котлети в томатному соусі виходять надзвичайно смачними і всього за кілька хвилин можна отримати блюдо, яке поєднується з будь-яким гарніром.

Інгредієнти:

  • 3 ріпчасті цибулини;
  • зелена цибуля - 1 пучок;
  • 5 яєць;
  • борошно - 200 грамів;
  • томатний сік - 1 літр;
  • цукор - 50 грамів;
  • вершкове масло;
  • куркума;
  • сіль;
  • перець;
  • олія для смаження
  1. Цибулю очищаємо, нарізаємо невеликими кубиками і подрібнюємо в чаші комбайна.
  2. Вводимо до нього яйця та приправи. Знову включаємо комбайн.
  3. Отримане "тісто" набираємо великою ложкою, викладаємо на гарячу сковороду і обсмажуємо по кілька хвилин з обох сторін.
  4. Тепер беремо сковороду чи каструлю. Кладемо підготовлені цибульні котлетки і заливаємо томатним соком, підійде і домашній, і магазинний, сіль регулюється за смаком, якщо сік не солений можна підсолити.
    Закриваємо кришкою, встановлюємо мінімальний вогонь і готуємо 15-20 хвилин.

Читайте також:

Порізана картопля з фаршем: рецепт ситного сніданку на всю родину

Додаємо сир та ковбаску: незвичайний рецепт "дачних голубців"

Ласощі до чаю: як зробити солодкі цукати з гарбуза. Рецепт