2022 видався важким для Алли Борисівни Пугачової - один за одним 71-річна артистка втрачає друзів. І ось чергова гірка втрата.

Так стало відомо, що на 69-му році життя помер співак Борис Моїсеєв. Про це повідомив його арт-директор Сергій Горох.

Чоловік виявив тіло артиста в його квартирі на вулиці Червонопролетарській, коли прийшов його провідати. За словами Сергія, востаннє вони спілкувалися напередодні увечері – Борис Михайлович скаржився на здоров'я. Побачивши його непритомний сьогодні вдень, арт-директор викликав швидку, але лікарям залишалося лише констатувати смерть.

"Так, це так... Сьогодні о 2 годині", - розповів арт-директор зірки Сергій Горох журналістам.

Причин смерті артиста не уточнюються.

Телеграм-канал Mash пише, що співак нещодавно переніс інсульт.

Дати церемонії прощання та похорону поки невідомі.

Нагадаємо, десять років тому Моїсеєв уже переносив інсульт. Після цього в нього перестали рухатися ліва рука і верхня губа, було порушено промову. Мікроінсульт у 2015 році посилив стан здоров'я артиста, тому останніми роками він не з'являвся на публіці.

Відомо, що Борис Моїсеєв розпочинав кар'єру як танцюрист і отримав початкову популярність, виступаючи у шоу Алли Пугачової. З 1990-х років він також зайнявся співочою кар'єрою. Найбільш відомі пісні Мойсеєва - "Блакитний місяць" (з Миколою Трубачем), "Дитина пороку", "Дві свічки" (з Аллою Пугачовою).

Моїсеєв - Заслужений артист Росії та багаторазовий лауреат музичних премій "Овація" та "Золотий грамофон".

Читайте також:

Ворогу не забажаєш: Таїсія Повалій розповіла, як її позбавили обличчя