Музика завжди була тією діяльністю мистецтва, яка здатна зближувати людей. У всі віки люди співали пісні, під акомпанемент музичних інструментів, змушуючи стискатися серця від радості звучання та сенсу слів.

Сьогодні ж серця мільйонів людей стискуються від скорботи, адже не сало геніального репера. Докладніше про це інформує Апостроф.

Повідомляється, що на 60 році життя не стало репера Coolio. Відомо, що музикант на момент смерті перебував у гостях і йому раптово стало погано. Бригада «Швидкої допомоги», яка прибула на виклик, лише констатувала смерть зірки через зупинку серця. Зазначено, що у крові співака не було виявлено жодних заборонених речовин, препаратів і навіть алкоголю. Від чого помер репер стане відомо після глибшої експертизи.

Останній свій пост на особистій сторінці в мережі Instagram виконавець опублікував 5 днів тому. У кадрі репер готується до свого останнього, як виявилося, концерту.

Музикант розпочав свою кар'єру наприкінці 80-х. Весь світ дізнався про виконавця після виходу його пісні "Gangsta's Paradise" у 1995 році. Пізніше хіт став саундреком до фільму "Небезпечні уми", а 1996 року репер отримав премію "Греммі" за свою пісню. Набагато пізніше легендарна пісня "Gangsta's Paradise" була використана у трейлері гри Need for Speed ​​(2015) та у трейлері фільму "Сонік у кіно".

Читайте також: