Знаменитий російський телеведучий і шоумен Дмитро Нагієв завжди намагався грати публікою і не розкривати всі свої карти. Завжди обережний у своїх політичних висловлюваннях, за рік війни в Україні артист лише один раз публічно заявляв, що в Україні потрібний світ, але про те, яким шляхом його досягти, він промовчав. Російський актор Дмитро Назаров випадково розкрив ставлення свого колеги до серіалу "Кухня" Дмитра Нагієва до повномасштабної війни в Україні.

Так, знаменитий російський актор, відомий багатьом за роллю шеф-кухаря Віктора Барінова в серіалі "Кухня" Дмитро Назаров, з початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну відкрито засуджує дії Росії. Більше того, актор у своїх віршах та піснях неодноразово критикував кривавий режим Путіна, за що Костянтин Хабенський звільнив його та дружину Ольгу Васильєву з МХТ ім. Чехова.

А днями в інтерв'ю "Скажи Гордєєвій" Назаров розповів, що зараз його підтримують лише двоє людей, з якими він знімався у серіалі "Кухня". Актор заявив, що не називатиме їх імен, проте стало зрозуміло, що серед цих людей є і популярний у Росії ведучий Дмитро Нагієв.

Ще б пак, усім відомо, що вони спілкуються навіть після того, як актора звільнили з театру.

"Я не говоритиму, хто. Щоб не накликати на них провладний гнів. Всі про себе всі знають, і я тепер про них все знаю. Були люди, з якими регулярно переписувалися, обмінювалися... Вони живі, вони бояться. Я точно знаю, що вони дотримуються моєї позиції, нашої позиції, але вони бояться", - заявив Назаров, особливо наголосивши, що у нього немає жодних конфліктів із Нагієвим.

Таким чином, хоча на запитання журналістки про те, якою є позиція Нагієва щодо російсько-української війни, актор спробував відповісти ухильно, проте він все одно видав ставлення свого колеги до повномасштабної війни.

До речі, відомий російський актор та телеведучий Дмитро Нагієв дуже рідко виходить на зв'язок зі своїми передплатниками у соцмережах. Але кожна його посада після повномасштабного вторгнення РФ в Україну - роздуми, найімовірніше, на цю тему. Так, наприклад, після звірств у Бучі актор опублікував лаконічний пост зі словами: "Може, вистачить".

А нещодавно він написав, що можна буде знайти спокій лише тоді, коли закінчиться повномасштабне вторгнення.

Читайте також:

До чогось готується: Путін раптово сховав свою позашлюбну дочку Луїзу

Горе у Софії Ротару: вся родина тужить через втрату близької людини

Ось це удача: у Польщі розкопали схованку середньовічних лицарів. Археологи здивувалися

От і дострибалися: у Росії почали масово загребати у військкомати одразу у 44 регіонах