Відома українська актриса, зірка серіалу "Фортечна" і колишня героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина завжди мала струнку фігуру. Знаменитість часто говорила, що свій день вона зазвичай починає з контрастного душу і всім рекомендує регулярно випивати склянку теплої води натще. І ось стало відомо, що 4 місяці тому вона розпочала свій шлях до кардинальних змін.

І ось настав час похвалитися результатами перетворення.

Так, у своєму Instagram Ксенія Мішина у романтичній білизні похвалилася стрункою фігурою та накачаним пресом. Виявляється, останні 4 місяці знаменитість багато часу проводила у спортивному залі.

"Почну з того, що це один із найважливіших, трансформаційних, глибоких та ключових періодів мого життя. Період, під час якого відбулася тотальна особистісна перебудова, реорганізація способу життя та смислових прагнень", – написала артистка.

Тепер актриса демонструє гарний м'язовий рельєф, яким може похвалитися далеко не кожен, хто займається роками в спортзалі.

Ксенія Мішина заявила, що це її найкраща форма за 33 роки життя.

Мішина опублікувала фото, на якому видно реальні результати правильного харчування та активних занять спортом за кілька останніх місяців. На фото ліворуч – те, як виглядала акторка раніше.

Нагадаємо, наприкінці лютого 2023 року Мішина зізналася, що її вага зараз становить 48,4 кг.

У коментарях шанувальники відзначили велику силу волі Ксенії, однак знайшлися й ті, кому підкачана постать української актриси не сподобалася.

  • "Вибачте, але фото після – відштовхує. На першому, така жіноча, красива, витончена фігура";
  • "Мені і було дуже красиво";
  • "Це той випадок, коли було краще, ніж стало. Хто сказав жінкам, що суповий набір аля "шкіра та кістки" це ідеальна форма?".

Читайте також:

Йому було лише 25 років: не стало відомого учасника "Голосу країни". Хвороба взяла своє

Поплавський потрапив у гучний скандал, розповівши дівчині про "вареник"

Іменини 21 березня: когось привітати з Днем ангела. Чому цього дня не можна варити яйця