На початку лютого 2023 року співачка Таїсія Повалій мало не вперше пояснила свій переїзд з України до Росії. Так, співачка заявила, що переїзд до Москви завжди був її мрією, до того ж, Росія її захищає. Ще б пак, нещодавно Володимир Зеленський позбавив Повалій звання народної артистки України. За словами Повалій, вона ніколи не забувала про своє українське коріння, проте «звикла бути там, де правда», тому у конфлікті двох країн підтримує Росію. Ось тільки, як виявилося, зрадників не люблять всюди.

Так, днями стало відомо, що в столиці Бурятії було скасовано концерт «Особливі слова» артистки Таїсії Повалій. Виступ українки мав відбутися у суботу, 25 березня, у ресторані «Баран на корові».

Квиток на концерт коштував від 1500 рублів. На офіційних сайтах співачки соцмережах про скасування не було жодного слова. Однак на сайті «Сібкас» з'явилося оголошення, що захід в Улан-Уде скасовано.

ЗМІ дізналися причину – низький попит на квитки. Справа в тому, що організатори не зуміли забезпечити масовість у кількох далекосхідних містах. Було продано дуже мало квитків – із 770 місць лише 40.

"Концерт скасувався, бо продали мало квитків – із 770 місць реалізували лише 40. Загалом у нас 350-400 столиком, але організатори вирішили продавати місця стільцями, – пояснили виданню представники закладу в Улан-Уде, де й мала виступити Повалій.

Така ж історія – у сусідній Читі, там виступ мав відбутися у міському Будинку офіцерів 27 березня.

Концертний директор Таїсії – Наталія Ніклюдова – у свою чергу заявила: скасування виступів у містах Далекого Сходу ніяк не пов'язане з позицією співачки.

Читайте також:

"Це трагічна історія": Оля Полякова розповіла про розлучення. На таке доводиться йти