Свого часу російська актриса Раїса Рязанова, відома в країні-агресорі за радянським фільмом "Москва сльозам не вірить", втратила чоловіка, коханця та сина. Їй би як нікому іншому знати, що таке біль, розпач та трагедія. Ось тільки пропаганда і в цієї жінки, схоже, забрала останній здоровий глузд.

Так, відома актриса накинулася із образами на Володимира Зеленського. Також путіністка заявила, що українці самі затіяли війну.

У ході передачі на росТВ "Життя і доля", яку веде пропагандист Борис Корчевніков, прихильниця Путіна заявила, що не розуміє, навіщо українці "це все затіяли". Потім вона назвала президента України "дурником", "відомим", якого "як бичка ведуть на мотузку".

Щоправда, чітко пояснити кремлівському пропагандисту Корчевникову – хто саме той таємничий ляльковод, який "керує" президентом Зеленським, Рязанова не змогла.

"Як виявилося, Зеленський такий ведений. Його за ручку підведи до шахти і штовхни. І він впаде, але в шахту йтиме, вірячи цим нелюдам. Невже він сам не розуміє? Чоловік начебто як і не дурний, але дурний у результаті виходить "Просто дурник, якого ведуть як бичка на мотузочку, а веде козел, який уже все. Козел, я маю на увазі, який веде на бійню", - заявила Рязанова.

При цьому актриса достеменно впевнена, що у війні проти України, яку розв'язала Росією, винен не Кремль, а деякі зовнішні "нелюди".

Нагадаємо, Раїса Рязанова знімалася у багатьох радянських та російських фільмах, серед яких "Від зими до зими", "Перед світанком", "Яри", "Російські баби", "Старі борги", "Солдати", серіал "Не родись красивою" . У фільмі "Москва сльозам не вірить" Рязанова зіграла Тоню Буянову.

Читайте також:

Церковне свято 25 березня: у цей день краще не їсти яйця. Що ще заборонено

Віра Брежнєва перетворилася на брюнетку та почала співати українською мовою

Просто щасливчики: лише трьох знаків Зодіаку чекає великий успіх у квітні