Два дні тому до росіян дійшло, що все одно любити російських та українських шанувальників у нинішній конфліктній ситуації, як про це заявила Ані Лорак, це не більше ніж спроба "всидіти на двох стільцях". Саме тому у РосЗМІ з'явилася інформація, що російські громадські діячі направили звернення до Генпрокуратури Росії з проханням визнати співачку Ані Лорак "іноагентом". Користувачі мережі не стали зволікати з реакцією і висміяли Ані Лорак, яка зрадила свою Батьківщину заради корисливих цілей, але в результаті потрапила в програшну ситуацію. Дісталося і її "колезі" Таїсії Повалій.

Так, Сергій Притула посміявся з зірок, які намагаються всидіти на двох стільцях. Притула висміяв Таїсію Повалій щодо її "допомоги" рідній країні.

Коментар з цієї теми ведучий та волонтер залишив під постом блогера Антона Ходзі у Facebook. Притула зазначив, що Тая Повалій справді "таємно сплатила дрон, яким нещодавно вдарили по севастопольській бухті".

"Поки ви з Кароліною тільки обіцяєте придбати дрончики-камікадзе, Тая Повалій тихенько оплатила морський дрон, яким нещодавно йо*нули севастопольською бухтою! І знаєте що? Не бігала всюди, не хвалилася. Хороші справи роблять мовчки! А Лорак тільки піариться!" – написав Сергій Притула.

Нагадаємо, у січні 2023 року Таїсія Повалій, яка залишила Україну і живе в РФ, в одному з інтерв'ю освідчилася в коханні російському диктатору Володимиру Путіну. При цьому рік тому Таїсія Повалій вважала за правильне розважати 9 травня російських генералів на сцені, обвішаній георгіївськими стрічками.

Повалій цинічно назвала масований напад РФ на Українську державу - "справедливою", а обстріли та руйнування міст та вбивства їх мешканців - "порятунням України".

А ось до Путіна у Повалій особливе ставлення.

"Володимир Путін для мене - це та людина, яка може зберегти сильну Росію і позбавити світ від нацизму, з яким я зіткнулася безпосередньо. Це його історична місія, на мій погляд," - неодноразово заявляла Таїсія Повалій.

Читайте також:

Горе у Андрія Малахова: дорога забрала життя цілої родини

Це вже повний абзац: у Києві батько, який напився у мотлох, приїхав машиною забрати сина з садка. Відео

Люди не можуть повірити: не стало легендарної української гімнастки. Їй захоплювалися покоління