Відомий український блогер Богдан Беспалов опублікував ексклюзивну інформацію на своєму популярному YouTube каналі. За словами блогера, одна з найвідоміших пар, що складаються з Насті Каменських та Олексія Потапенка, який більш відомий як Потап, перебуває на межі розлучення.

Докладніше про це інформує Главред.

Блогер стверджує, що основною причиною майбутнього розлучення є зрада Потапа. І це розбурхало всю селебриті-тусовку та фанатську базу.

"Зливаємо ексклюзив, якого ніде немає. Ми перші. Потап і Настя розпочали процес розлучення, але поки що це приховують", - повідомив Беспалов.

Беспалов стверджує, що Каменських вигадала спланований піар-хід, щоб відвернути увагу від сексуального скандалу, що трапився з Потапом. Таким чином співачка захотіла перекрити гучну історію зі зрадою чоловіка.

Джерело також поінформувало, що Потап завжди був відомим гулякою, і Каменських завжди про це знала. Але сталося те, чого Каменських більше не змогла терпіти.

"Потап зрадив Насті з людиною з близького оточення пари. Ця людина була дуже близька до Каменських. Цього разу вона не змогла пробачити. До цього вона вже знала про всі помилки Потапа", - говорить блогер.

Поки що офіційних заяв від Насті Каменських та Олексія Потапенка з приводу нової інформації про свої стосунки не надходило. Представники зіркової пари не коментують цю новину, і актуального підтвердження про неї поки що немає.

Читайте також:

Білизни не спостерігається: "Холостяк" Алекс Топольський показав витівки своєї дівчини на фото

Концерти доводиться скасовувати: Настя Каменських розповіла, що вона може втратити

От і допілася: росіяни відмовилися слухати Ані Лорак, концерти масово скасовують