Стало відомо, що на 60-му році життя помер актор театру та кіно Вадим Волков, який зіграв у популярних серіалах "Вбивчій силі" та "Вулицях розбитих ліхтарів".

Сумну звістку повідомила прес-служба Молодіжного театру на Фонтанці.

Причина смерті актора не уточнюється, однак у театрі пояснили, що петербуржець пішов із життя раптово.

Так, артист завжди виходив на сцену, зриваючи овації, але 8 квітня він не зміг зіграти у виставі "Жозефіна та Наполеон" - на сцену замість нього вийшов Роман Рольбін. А вже наступного дня стало відомо – Вадим Волков помер у віці 59 років.

Зазначимо, що актор Вадим Волков був задіяний у значній кількості постановок Молодіжного театру на Фонтанці. Так, наприклад, 11 квітня він мав брати участь у постановці "День весілля", на 13 квітня була запланована вистава "Абанамат", на 16 - "Останнє китайське попередження".

Всього ж, за більш ніж 10 років служби в театрі на Фонтанці Волков зіграв 12 ролей у таких спектаклях, як "Час для відвідувань", "Севільський цирульник", "Жайворонок", "Чотири танго про кохання" та багато інших.

До приходу в трупу Молодіжного театру на Фонтанці випускник ЛГІТМіК Волков працював у Театрі імені Ленінського комсомолу ("Балтійський дім"), "Формальному театрі", співпрацював з Творчими майстернями при СТД, з театрами імені В. Ф. Комісаржевської та "Коміссаржевської".

Крім того, артист відомий широкому загалу з численних робіт у кіно і на телебаченні.

Загалом у фільмографії Вадима Волкова було 80 повнометражних фільмів та серіалів, таких як "Вулиці розбитих ліхтарів", "Убивча сила", "Умовний мент", "Свої", "Така робота", "Тест на вагітність", "Даішники", " Ливарний", "Морські дияволи", "Ментівські війни".

Вадим Волков у фільмі "Невський. Перевірка на міцність", фото: youtube.com
Вадим Волков у фільмі "Невський. Перевірка на міцність", фото: youtube.com
Вадим Волков у фільмі Невський. Перевірка на міцність

Читайте також:

Може самостійно збивати російські ракети: у ЗСУ вперше показали роботу NASAMS

Ганьба на весь світ: у Німеччині назвали Медведєва "домашнім песиком Путіна"

Невдалі окупанти: власники яких імен найчастіше повертаються в трунах назад до Росії

Путіну стало погано: різко відмовили очі і занімів язик. Що пишуть російські ЗМІ