Ось уже понад рік популярна українська співачка Тіна Кароль дає благодійні концерти на підтримку України у різних країнах світу. І ось нещодавно поп-діва з тріумфом виступила для молдавської публіки та українців, які в результаті знайшли собі притулок у цій країні. Без пікантного моменту на концерті не обійшлось.

Так, свого часу про роман української співачки Тіни Кароль та молдавського виконавця Дана Балана не говорили лише ліниві. І хоч креативний продюсер проєкту “Голос країни” Володимир Завадюк і заявив декілька разів на публіку, що роман Тіни Кароль і Дана Балана був вигаданий спеціально, щоб підняти рейтинги програми, але всім прихильника хотілось вірити, що це неправда.

І от на останньому концерті Тіна Кароль назвала молдовського виконавця Дана Балана "найкращим чоловіком у світі", чим знову підігріла чутки про роман із відомим співаком.

Справа в тому, що на концерт Тіни Кароль прийшла Людмила Балан, мама Дана Балана, з яким Тіні приписували роман, коли вони приймали участь в проєкті “Голос країни”. І Кароль просто зі сцени зробила жінці комплімент.

Під бурхливі оплески глядачів у залі Людмила підійшла до сцени з шикарним букетом квітів у жовто-блакитному оформленні, обійняла Тіну, розцілувала та про щось пошепталася з нею.

"Ну і красень, найкращий чоловік у світі після сина… Мама Люда, мама Дана Балана сьогодні у залі. Людмило, ви гарна, надихаєте. Ви народили красеня – благородного, чесного! Браво!" – сказала Тіна.

"Боже, викликайте швидку. Мій старий шип, здається, прокинувся і він в істериці від емоцій", "Давно я з такою широкою усмішкою не засинала", "Дуже погано, що Дан не прийшов на концерт і вони не зустрілися", – написали користувачі.

Зазначимо, що мама Дана Балана була одягнена в яскраво-зелене плаття-костюм, а на поп-діві була її фірмова червона помада.

Читайте також: