Українська співачка Камалія приголомшила шанувальників звісткою.

Так, на своїй сторінці у Facebook 45-річна українська співачка Камалія (справжнє ім'я — Наталія Шмаренкова) залишила пост, що шокує, про те, що вона розлучається зі своїм чоловіком, пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром.

До речі, за день до цього на українському ТБ у програмі "ЖИЛ" вийшов сюжет, в якому Камалія розповіла про серйозні конфлікти з чоловіком під час повномасштабної війни.

"Ми знаємо, що не на це чекав від нас український народ. Це не те майбутнє, яке ми собі уявляли. З важким серцем ми просуваємося вперед порізно. Ми справжні люди, з реальним життям, зі справжніми сім'ями, друзями та колегами", — звернулася. до шанувальників – українська знаменитість.

За словами виконавиці разом із мільярдером останній рік вони старанно працювала над вирішенням усіх своїх проблем, сподіваючись зберегти сім'ю, але розлучення уникнути не вдалося.

"За 20 років подружнього життя ми на своєму прикладі показали, наскільки гармонійним має бути ідеальна українська родина. Запевняю вас, у майбутньому ми покажемо українцям, як ідеальна сім'я має продовжувати жити у коханні та злагоді навіть після розпаду", — продовжила співачка.

Зокрема, Камалія попросила ЗМІ поважати особистий простір її сім'ї та не турбувати у важкий для них час.

Зазначимо, 67-річний британсько-український бізнесмен пакистанського походження Мохаммад Захур та Камалія одружилися у 2003 році. Від їхнього союзу підростають дві доньки — Арабелла та Мірабела.

Читайте також:

Краще не повертайся: відомий український співак зібрався дати концерти у Росії