Шикарна, найрозумніша, талановита, чудова, любляча та кохана - Аллі Пугачовій 15 квітня виповнилося 74 роки. І хоч зараз у Мережі багато сперечаються про те, як тепер ставитись до Примадонни, яка потримала чоловіка, який виступив проти війни, і поїхала з Росії з маленькими дітьми. Однак, схоже, злісні недоброзичливці, які дорікають співачці в тому, що у складні часи треба було б бути зі своєю країною, якою вона колись співала: "Живи спокійно, Країно, адже в тебе я одна", Пугачову мало хвилюють, адже у неї міцна дружна сім'я, і ​​це головне.

Так, у день народження Примадонни до неї з ніжністю звернувся чоловік Максим Галкін, який включений Мін'юстом РФ до реєстру фізосіб-іноагентів.

Шоумен зараз перебуває на гастролях у Німеччині, тому не зміг особисто привітати дружину та залишив у Мережі зворушливе привітання.

"З Днем народження, кохана!" — лаконічно написав Галкін.

Своє привітання він супроводжував відео, в якому вдало поєдналися в один відеоряд архівні кадри зі зйомок, концертів та кліпів Алли Борисівни. На кожному кадрі Алла емоційно співає: незважаючи на зміни у зовнішності та у віці, співачка завжди виконувала свої хіти з великою самовіддачею.

Максим супроводжував відеоряд новою піснею Крістіни Орбакайте, яку вона записала спеціально до дня народження зіркової мами.

  • "Камені летітимуть з неба, Алла співатиме.
  • Крила ззаду горітимуть, Алла співатиме.
  • Кулі будуть у душу летіти, Алла співатиме.
  • Усім, хто хоче сонцем горіти, Алла співатиме.
  • Усім, хто хоче сонцем горіти, Алла співатиме», — такі рядки є у цій композиції.

Наприкінці відео всіх захопив фрагмент, де маленький Гаррі Галкін каже: "У мами останній концерт і все, і мати буде вільна!"

Потім показаний кадр, де Пугачова стоїть на сцені, розмовляє зі своїми фанатами, а до неї підбігли дочка Ліза, син Гаррі та онука Клава, а потім вийшли Максим Галкін, Крістіна Орбакайте, Микита Пресняков та Дені Байсаров.

Зазначимо, що за свою кар'єру Алла Пугачова випустила понад п'ятсот пісень сімома мовами, а в її дискографії - дев'ятнадцять студійних альбомів. Її музика видавалася не лише на батьківщині, а й у Японії, Кореї, Швеції, Фінляндії, Німеччині, Польщі, Чехословаччині та Болгарії. Загалом випущено майже 250 мільйонів дисків. Багато її пісень стали практично народними, а вирази з них - крилатими.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що прокуратура РФ проведе перевірку Алли Пугачової, Микити Преснякова та Христини Орбакайте на предмет фінансування ЗСУ.

Читайте також:

Починається найпотужніший зорепад: названі дати, коли потрібно загадувати бажання

Термінову заяву бойового друга Путіна: мети "спецоперації" досягнуто, настав час йти з України

Все пішло навперекій: Камалія розлучається з чоловіком. Він усе підтвердив