Зіркова виконавиця Софія Ротару завжди говорила, що вона поза політикою. Ось тільки її дії довели за останній рік протилежне - з початком повномасштабної війни РФ Софія Ротару проживає в Україні, надає допомогу ЗСУ та гостро реагує на всі жахи військового вторгнення. Проте, не привітати всіх зі святом, яке має особливе та святе місце у серці кожного православного християнина, вона не змогла.

Так, Софія Ротару порушила мовчання у світле християнське свято Воскресіння Христового та звернулася до шанувальників українською мовою.

У сторіс зірки з'явилася святкова фотографія — тут є паска, перепелині яйця та гілочки верби. Саме так Ротару вітає всіх із Великодніми святами.

"Кохання вам, надії, сили і віри! Христос Воскрес!" - написала зірка.

Нагадаємо, що до військового вторгнення її сім'я, як і багато інших, збиралася на свято у будинку зірки. Але у 2023 році Великдень Ротару зустріла на самоті – онуки за кордоном і додому не навідаються. А ще в сім'ї сина Ротару Руслана сталося зовсім недавно нещастя – померла його теща, яка раніше часто гостювала в будинку Ротару.

Читайте також:

Термінова заява бойового друга Путіна: мети "спецоперації" досягнуто, настав час йти з України