Після звістки про весілля нареченого Ані Лорак зняли в компанії молоденької красуні. Ось тільки приводу для ревнощів у співачки немає - виявилося, що Ісаак Віджрак обійняв свою дорослу дочку.

Два місяці тому співачка Ані Лорак, яка вважає себе "особистістю поза політикою і несе добро через музику", зараз зустрічається зі своїм духовним вчителем, інструктором з йоги Ісааком Віджраком. За словами Лорак, у неї з Ісааком зараз цукерково-букетний період.

Зазначимо, що артистка та Віджрак познайомилися на Ібіці, де Лорак шукала шлях до себе. За словами співачки, вони зрозуміли, що хочуть бути разом лише за кілька днів після знайомства. Лорак не зупинило навіть те, що Ісаак був одружений і виховував 2 дітей.

У своїх соціальних мережах Ісаак називає себе "цілісним велнес-експертом" та "творцем позитивної карми", що розділяє концепцію "філософії радості".

Довідково:

  • Ісаак Віджрак - відомий у вузьких колах інструктор з йоги та експерт з комплексного оздоровлення організму, в минулому актор, модель і каскадер. Він народився в Барселоні, Іспанія, в 1977 році, в міжнародній сім'ї. Його мама була іспанкою, тато — виходець із Того.

Днями Ісаак Віджрак, коханий співачки Ані Лорак, виклав у Instagram знімок, на якому він обіймається з гарною молодою дівчиною. За підписом можна зрозуміти, що це його доросла дочка, яка того дня відзначала свій день народження.

На опублікованому фото Віджрак позує разом із спадкоємицею на тлі моря. Для фотосесії дочка обранця Лорак обрала світлу сорочку та панаму чорного кольору.

"Час летить так швидко! Ще вчора я змінював їй підгузки, а зараз деякі приймають її за мою подругу. Я люблю тебе! Татко дочка!" - супроводив підписом посаду Ісаак Віджрак.

У коментарях з'явилася і Ані Лорак, яка залишила три емодзі у вигляді вогню.

Нагадаємо, Ані Лорак 44 роки і вона кілька років тому розлучилася з турком Муратом Налчаджіоглу, якого зустріла на курорті - він обслуговував її в готелі. У співачки росте дочка від нього, Софія, їй уже 14 років.

Читайте також: