Кіт Степан з Харкова - інтернет-сенсація у Тік-Ток та Instagram. По-перше, Степан відомий своєю дивною зовнішністю - у нього надзвичайно довгі вуса, чим він нагадує відомого художника Сальвадора Далі. З іншого боку - він обʼїхав усю Європу разом зі своєю господинею. Що ж до популярності, то її Степан отримав, коли його акаунт помітила відома поп-співачка Брітні Спірс і виклала фото кота у своєму Іnstagram. З тих пір кіт Степан являється відомим українським блогером з міжнародною популярністю. А нещодавно він і зовсім змінив свій соціальний статус.

У тваринному світі давно зрозуміли, на відміну від людей, що справжнє кохання не залежить від національності і статусу в суспільстві. Зірка соцмереж, знаменитий кіт Степан із Харкова чергове тому підтвердження.

Так, улюбленець мільйонів днями розпрощався зі статусом холостяка. Він одружився на молодій кішечці Стефанії з Франції.

До речі, закоханій парі навіть свідоцтво про шлюб видали, щоб все було по-справжньому.

"Зробив своїй коханій Стефанії пропозицію лапки та серця ❤️ у комунальному підприємстві "Щасливе місто". До речі, будь хто, і навіть я, можу оформити шлюб за 24 години та повністю під "ключ" організувати весілля на будь-якій локації Харкова та Києва. Не стримуйте своїх емоцій, освідчуйтесь, кохайте один одного, життя одне! Стефанія, кохаю тебе!❤️", - підписав фото Степан.

Нагадаємо, після початку повномасштабної війни Степан разом зі своєю власницею виїхав до Монако, де потрапив на обкладинку журналу TIME.

Читайте також:

Закрив українське небо, збив російський СУ-25, але не вижив сам. Фото героя

Це "прибулець": Арнольд Шварценеггер презентував найновіший BMW з кузовом-хамелеоном. Фото

Живим його вже не віддадуть: Чорновіл розповів, як у Кремлі готуються до повалення Путіна