За статистикою середня тривалість життя чоловіків у Росії нині становить 67 років. Це майже на 10 років менше, ніж у жінок, і не набагато більше від середнього віку виходу на пенсію. Народному артисту РРФСР Євгену Петросяну вже 77 років, тому кожен епізод погіршення його здоров'я може призвести до смерті. Сьогодні, 1 травня 2023 року письменник-гуморист змусив нервувати всіх своїх шанувальників.

Так стало відомо про екстрену госпіталізацію гумориста Євгена Петросяна. Причина – гіпертензивна хвороба серця.

Першим про це повідомив Telegram-канал "112", посилаючись на свої дані. За їхніми словами, вдень першого травня 77-річному гумористові поганіло — почала сильно паморочитися в голову, і Тетяні Брухунової довелося викликати швидку допомогу.

Через нездужання Петросяна доправили до лікарні: на цьому, як повідомляє джерело, наполягли лікарі.

"Медики госпіталізували Петросяна через гіпертензивну хворобу серця", - повідомляють автори каналу.

До речі, кілька років тому народний артист Росії пережив малоінвазивну операцію на серці, де йому поставили кілька стентів.

Цю інформацію підтвердили журналісти telegram-каналу Mash.

"Легенді гумору стало погано в його квартирі в Хамовниках, сильно паморочилося в голові. Дружина викликала швидку. Лікарі наполягли на поїздці до лікарні. Зараз 77-річного Петросяна обстежать для встановлення точного діагнозу", - повідомляють журналісти telegram-каналу.

Станом на 21:00 Євген Ваганович спростував інформацію про екстрену госпіталізацію. Гуморист зізнався, що планує вже завтра залишити лікарню та вирушити додому, до родини.

"Ой, хлопців, не панікуйте! У мене планова перевірка", - заявив він журналістам.

Читайте також:

Не вийшов із бою: обірвалося життя онука відомого українського художника

Не стало зірки культового фільму "Міцний горішок"

Не вийшов із наркозу: під час операції не стало відомого актора. Був зовсім молодий