В епоху античності найпривабливішою була жіноча фігура із довгими ногами. У середні віки жінка стала справжнім символом материнства, а значить у моді були пишні форми, які пізніше змінилися на худорлявість і блідість силуету. А ось у період відродження досконалою вважалася жінка з природними округлими формами та всіма складочками та нерівностями тіла. Дружина українського скандального ресторатора та політика Миколи Тищенка завжди відрізнялася фігурою 90-60-90, однак і її "потягло" на складочки.

Так, днями Алла Барановська поміркувала над тим, що жіноче тіло може бути різним.

На своїй сторінці в Instagram власниця б'юті-бізнесу в Україні показала фото, де вона набрала 17 зайвих кілограм. Виявляється, дружина скандального українського політика та ресторатора Миколи Тищенка почала помічати різкий приріст ваги вже навесні, одразу після початку повномасштабної війни.

Алла Барановська поділилася, що несподівано набрала багато кілограмів на тлі стресу та проблем із гормонами, при тому, що сама нічого не їла. Блогер наголосила, що навіть під час вагітності вона набрала значно менше.

"Жіноче тіло може бути різним. Здорова жінка через стрес і гормони може не впізнати себе буквально за пару місяців. Наприкінці квітня 2022 року я почала стрімко набирати вагу, при цьому я майже нічого не їла. Влітку була вже +17 кг" , – написала Баранівська.

Детальними подробицями того, що сталося, блогер не стала ділитися, а лише підкреслила, наскільки важливо стежити за своїм здоров'ям, як фізичним, так і ментальним. Баранівська закликала своїх передплаток берегти себе та пам'ятати, що стрес може спровокувати вкрай серйозні проблеми.

При цьому знаменитість зазначила, що побачивши, що її вага досягла позначки +17 кг, блогер вирішила повернутися до своїх колишніх струнких форм. Вона показала своїм шанувальникам, що результат тренувань, збалансованого харчування та здорового способу життя загалом – це те, що зробило її тіло струнким, а не лише генетичні фактори.

"Моє тіло сьогодні - результат праці. Це був довгий і непростий шлях. Я не боюся показувати себе", - зізналася Барановська.

Читайте також:

Ніколи цього не робіть: які речі краще не купувати у секонд-хенді. Будуть великі проблеми

Відчує кожен українець: тарифи на воду суттєво зміняться

Путін такого не очікував: чергове вогняне пекло в Росії. Такого не було за всю історію. Відео