Молдавський співак Дан Балан порадував своїх шанувальників новим кліпом альтер-его Crazy Loop, який був знятий у мирний час у Києві та називається "Love Maria". Кліп розповідає історію кохання персонажа у 80-х роках на ім'я Марія.

У кліпі задіяно понад 2500 дітей із київських шкіл, які допомогли створити атмосферу 80-х років, а також зняти сцени з танцями та співами. Крім того, кліп було знято за 9 днів, а для постпродакшну знадобилося понад три місяці.

"Це відео знято у мирному Києві, до повномасштабної війни. У кліпі взяли участь близько 2500 дітей із київських шкіл. У відео вони щасливо насолоджуються своїм дитинством і навіть не уявляють, що скоро їхнє життя зміниться. Сьогодні, коли ми представляємо цю відеороботу, ми молимося за дітей, які постраждали від цієї трагедії" , — прокоментував роботу Дан Балан.

Новий кліп підкреслив творчі здібності Дана Балана та його здатність об'єднувати людей навколо музики та соціальних цінностей, пов'язаних із любов'ю та світом. Також це ще один приклад того, як музика може надихнути та підняти настрій людям.

Кліп "Love Maria" став бравим та оригінальним твором, який не тільки порадував шанувальників Балана та його альтер-его Crazy Loop, але й продемонстрував їх творчий потенціал та любов до музики та танців.

Читайте також:

Закинула ногу на ногу: Алла Пугачова показала пікантну позу і похвалилася молодшою ​​зовнішністю

Її важко дізнатися: дружина депутата Тищенка набрала 17 зайвих кілограмів. Фото

Медики намагаються врятувати Петросяна: у нього не витримало серця. Що відомо