Народна артистка СРСР Алла Пугачова та модельєр Валентин Юдашкін були друзями понад 30 років. Ще б пак, саме він увів у образ співачки міні-спідниці та короткі сукні, чим повністю змінив її сценічний гардероб. Не дивно, що Алла Пугачова заради прощання з другом повернулася до Росії після кількох місяців еміграції. Більше того, Примадонна прилетіла до Москви рейсовим літаком, а не бізнес-джетом, що означає, що зірка прийняла рішення про повернення на батьківщину поспіхом.

І справді, Алла Пугачова прибула до Москви наступного дня після смерті дизайнера Валентина Юдашкіна.

На церемонію прощання з великим кутюр'є Примадонна приїхала у чорних окулярах та капелюсі. Її тонований Rolls-Royce Phantom, який подарував їй чоловік — гуморист Максим Галкін, зупинився просто біля будівлі о 10.58. Не озираючись на всі боки, співачка спішно зайшла до храму з чорного входу.

Повідомляється, що її "світа" не підпускала журналістів до артистки "навіть на гарматний постріл".

На жалобній церемонії Примадонна сиділа поряд з мамою Юдашкіна, з вдовою кутюр'є Мариною та дочкою Галиною. Після цього вона знайшла в собі сили поговорити і з іншими присутніми.

Зазначимо, що на виході жалобного залу на цвинтарі співачка ще трималася стійко, не ховалася від камер, тільки одягла темні окуляри, проте на шляху до місця поховання Пугачову вже під руки підтримували охоронці.

За весь цей час артистка не промовила жодного слова.

До речі, на цвинтарі, доки йшла підготовка до занурення труни, до Алли Борисівни підійшов Дмитро Пєсков. Прес-секретар президента Росії потис руку співачці, тим самим висловивши їй свою повагу.

"Як ви? Я дуже радий вас бачити", - звернувся Пєсков до Пугачової, проте невідомо відповіла вона йому чи ні.

Коли ритуальники почали закопувати труну, Пугачова вирішила залишити Троєкурівський цвинтар. Однак перед від'їздом Примадонну оточила преса. На всі запитання та прохання вона іронічно відповіла: "Найчас поговорити зараз". Після цього вона сіла до свого Rolls-Royce і була така.

Нагадаємо, що наприкінці березня цього року Валентин Юдашкін разом із дружиною приїжджав до Примадонни до Ізраїлю. Під час поїздки дружина дизайнера опублікувала в Instagram спільні кадри з рідними та Пугачовою. У підписі до публікації Марина зазначила: "Прилетіли на два дні до Тель-Авіву побачити маму та нашу подругу Аллочку. Нашій дружбі 30 років!"

Читайте також:

Закинула ногу на ногу: Алла Пугачова показала пікантну позу і похвалилася молодшою ​​зовнішністю

Її важко дізнатися: дружина депутата Тищенка набрала 17 зайвих кілограмів. Фото

Медики намагаються врятувати Петросяна: у нього не витримало серця. Що відомо