Лайма Вайкуле, латвійська співачка та подруга російської Примадонни Алли Пугачової, висловила свою думку про поведінку прес-секретаря російського диктатора Путіна, Дмитра Пєскова, на похороні модельєра Валентина Юдашкіна.

Докладніше про це інформує ТСН.

На цьому сумному для всіх заході Алла Пугачова втратила друга, і Пєсков, який є заступником глави адміністрації президента, підійшов до Алли Пугачової та почав цілувати руки Алла Пугачової. Це сталося на тлі того, що Кремль через пропагандистські ресурси неодноразово критикував Аллу Пугачову за її незгоду з кривавою політикою Путіна щодо України.

Лайма Вайкуле заявила, що поведінка Пєскова на похороні зовсім не дивна, і він просто вчинив так, як мав зробити кожен чоловік у такій ситуації. Лайма Вайкуле підкреслила, що Алла Пугачова залишалася гідною і не відповіла на раптову дію Пєскова.

"Звичайно він підходив. А що сталося? Чому йому не підходити? Хто б що не писав, як би вони не хотіли її очорнити, нікуди від історії ти не подінешся. Це вони перепишуть історію потім. — це народна артистка, її знали не тільки в пострадянському просторі, а й за кордоном… Чому Пєскову не підійти до такої зірки?» Це честь… Взагалі це нормально, що чоловік підійшов до жінки, ще й у такий серйозний важкий день і висловив свою повагу. Кожен мав так до неї підходити", - прокоментувала Вайкуле.

Коли журналісти запитали у Лайми Вайкуле, чи боїться Алла Пугачова репресій з боку Кремля за свою критику Путіна, Лайма Вайкуле відповіла, що вони з Аллою Пугачовою співав пісні, на яких цей Кремль виріс як інституцію, і тому Аллу Пугачову поважають як легенду. . Лайма Вайкуле також додала, що Алла Пугачова завжди була волелюбною та сміливою особистістю, і Алла Пугачова продовжуватиме висловлювати свою думку, не боячись можливих наслідків.

Читайте також:

Таємно приїхала до Москви: Алла Пугачова у жалобі. Її помітили на похороні. Фото

У нього зірвало "піддон": Соловйов накинувся на Пугачову і брудно її обізвав

Закинула ногу на ногу: Алла Пугачова показала пікантну позу і похвалилася молодшою ​​зовнішністю