В українському календарі святкових дат є особливий день, коли ми відзначаємо найдобріше та найщиріше - День матері. 12 травня – це день, коли без зайвих слів і знаків, ми говоримо своїм мамам про те, наскільки вони важливі для нас.

Українська співачка Тіна Кароль теж не стала винятком і відзначила це чудове свято поряд зі своїм сином Веніаміном, який нині живе та навчається у Лондоні. На своїй сторінці у Facebook вона опублікувала сімейні фото, які зробили під час прогулянки на природі.

Можна помітити, що Веніамін стає все більш схожим на свого батька Євгена Огіра і вже вищий за зростанням своєї зіркової мами. Чоловік співачки помер у 2013 році від раку шлунка, коли хлопчику було 5 років.

Серія фотографій викликала захоплені відгуки у багатьох шанувальників артистки, які не втомлюються захоплюватися цією зворушливою фотосесією зіркової мами та сина.

Зважаючи на все, знімки були зроблені в Британії. Тіна Кароль якраз перебувала у Ліверпулі, де відбувається пісенний конкурс "Євробачення-2023", у гранд-фіналі якого українська зірка виконала свій хіт, з яким виступала на конкурсі від імені України у 2006 році.

Читайте також:

Незабаром наздожене маму: донька Олі Полякової похвалилася фігурою у вбранні

Лайма Вайкуле розповіла, навіщо Пєсков прибіг цілувати руки Аллі Пугачовій, яка виступає проти Путіна.

"Давали пару років життя": легендарний актор культових бойовиків розповів про хворобу