38-річний грузинський продюсер, бізнесмен та фітнес-тренер Іраклі Макацарія довгий час залишався завидним нареченим і щоб влаштувати власну долю навіть шукав свою кохану в Україні на проекті "Холостяк". Ось тільки щастя, як виявилося, на нього чекало на Батьківщині, в Грузії.

І справді, свою кохану Іраклі Макацарія зустрів у Грузії. Екс-Холостяк якось розповідав Григорію Решетнику у проекті "Як ти?", що вперше свою нинішню дружину Мацакарія побачив на фото, потім випадково зустрів на концерті, після чого просто не міг перестати думати про свою майбутню дружину.

І ось 14 травня Іраклі Макацарія дав привід усім заздрити його щастю. 38-річний грузинський продюсер, бізнесмен та фітнес-тренер Іраклі Макацарія повідомив про майбутнє поповнення у сім'ї.

До речі, ще в лютому 2023 року шанувальники екс-холостяка Іраклі Макацарії вже обговорювали ймовірну вагітність його дружини 21-річної Лізи Чичуа, проте тоді чоловік спростував усі чутки.

Зараз він сам оприлюднив фотографії зі своєю обраницею, на яких вже чітко видно вагітний животик. Так, Ліза позувала у білій сукні, а Іраклі у сорочці та джинсах. На знімках видно, що вони дуже щасливі.

"Нас троє", - підписав фото Макацарія і додав емодзі у вигляді білого серця.

  • "Нарешті це стало відомо всім. Вітаю"
  • "Мої найщиріші вітання. Це щастя"
  • "Вітаю вас, ви неймовірні"
  • "Вагітність ще більше прикрасила вашу дружину"
  • "Гарна пара. Супер, вітаю", - написали шанувальники знаменитості.

Читайте також:

Лайма Вайкуле розповіла, навіщо Пєсков прибіг цілувати руки Аллі Пугачовій, яка виступає проти Путіна.

"Давали пару років життя": легендарний актор культових бойовиків розповів про хворобу

Вона була чарівна: Анджеліна Джолі показала фото своєї мами, життя якої обірвав рак