Ніхто не стане сперечатись, що в Україні, де не всі розділяють одностатеві стосунки, чоловікові нелегко публічно зізнатись у тому, що жінки його не цікавлять. Однак багато чого змінила війна.

В квітні 2023 року продюсер проєктів "Голос країни" та "Танці з зірками" Володимир Завадюк здійснив камінгаут і зізнався, що мешкає разом з коханим.

Завадюк на своїй сторінці в Instagram написав тоді великий допис та розповів, що війна змінила його життя і немає більше часу відкладати щось на потім.

"Я можу здаватися впевненою людиною, але я багато сумнівався. ... Немає більше часу відкладати щось на потім. Я впевнений, що ця історія знайома багатьом із вас. Після того, як почалася війна, я спробував почати робити те, що відкладав, тут і зараз. Для мене це рішення про сміливість бути собою, я вважаю що це може дати комусь впевненість у собі і розуміння що це ок і абсолютно нормально і потрібно бути собою чим раніше тим краще", - пояснив своє рішення здійнсити камінгаут у соцмережі Завадюк.

Тепер же Володимир трохи розповів, чим займається його обранець, з яким вони разом живуть. За словами продюсера, його бойфренд – дизайнер. Також Володимир зазначив, що не приховує свого хлопця, але не показує обличчя коханого без його згоди:

"Люди, які знають мене і бачать мене в місті, точно знають хто це. Я не приховую хто мій бойфренд. Він людина з творчої індустрії, я дуже ним пишаюся. Він створює неймовірні речі", - розповів Завадюк в інтерв'ю YouTube-каналу Go West.

На запитання ведучого, чи створює обранець Володимира речі, продюсер відповів: "Можливо".

Володимир не називає імені свого бойфренда. Але ЗМІ допускають, що це може бути Артур Кулаковський.

Читайте також:

Повний розгром Путіна: колишній командувач силами НАТО розповів, на що здатні західні танки

Сусіди України у небезпеці: літній Лавров розповів, куди Путін кине своїх солдатів

Вже другий інфаркт: Ігоря Ніколаєва намагаються врятувати лікарі. Що відомо про його стан