Стало відомо, що Алла Пугачова втратила останній бізнес у Росії, який приносить чималий прибуток. РосЗМІ з'ясували, що артистка більше не співпрацює із взуттєвою компанією "Еконіка".

Так, фірма з 2019 року мала лінійку товарів, дизайн яких розробляла особисто Примадонна. І ось нещодавно майже все взуття, яке придумала зірка, і яке було у продажу протягом останнього року з сайту компанії зникло. За інформацією пропагандистів, залишилося лише кілька моделей, які продаються з великою знижкою.

Багато хто припустив, що Пугачова зважилася розірвати відносини з "Еконікою", щоб не мати проблем із податковою службою.

В "Еконіці" журналістам підтвердили, що вони більше не планують випускати товари під назвою "Алла Пугачова". А ті товари, які залишалися, вже перейменовані в колекцію "Преміум". При цьому у фірмі заявили, що це "просто ребрендинг нашої компанії".

Нагадаємо, що Алла Пугачова з чоловіком та молодшими дітьми залишила Росію у березні 2022 року. Зважаючи на все, найближчим часом Примадонна повертатися не планує.

Читайте також:

Закинула ногу на ногу: Алла Пугачова показала пікантну позу і похвалилася молодшою ​​зовнішністю

Її важко дізнатися: дружина депутата Тищенка набрала 17 зайвих кілограмів. Фото

Медики намагаються врятувати Петросяна: у нього не витримало серця. Що відомо