Вдень 5 червня 2023 року стало відомо, що екстрено в Москві було госпіталізовано актрису Лідію Федосєєву-Шукшину. Повідомляється, що зараз актриса перебуває у відділенні реанімації НДІ ім. Н. В. Скліфосовського.

Як пише Mash , посилаючись на свої джерела, у 84-річної народної артистки РРФСР інсульт і гостре порушення мозкового кровообігу, тому лікарі проводять повне обстеження Лідії Федосєєвої-Шукшиної, яка надійшла до клініки у тяжкому стані.

Зазначимо, що передумови нинішнього стану Лідії Шукшиної вже було видно 2 червня, оскільки одна з дочок актриси зверталася до лікарів загальної практики, щоб отримати направлення до НДІ Геронтології для консультації невролога.

Сьогодні молодша донька Лідії Федосєєвої-Шукшиної так прокоментувала журналістам госпіталізацію своєї матері.

"Знаходиться на плановому обстеженні в одному з найкращих лікувальних закладів. Вона в надійних руках. Я як дочка з нею постійно невідступно 24 години. Все буде добре", - заявила Ольга Василівна.

Варто відзначити, що останніми роками життя зірки картини "Калина червона" спокійним назвати ніяк не можна. Лідія Федосєєва-Шукшина раз у раз привертала до себе та своєї сім'ї увагу журналістів з не найприємніших приводів.

Так, кілька місяців тому Федосєєва-Шукшина прийшла до студії програми "Секрет на мільйон" та заявила, що всі проблеми зі здоров'ям виникли у неї на нервовому ґрунті. Зокрема, її мало не добили численні судові процеси з близькими та родичами через нерухомість.

Нагадаємо, що Лідія Федосєєва-Шукшина потрапляла до лікарні через проблеми із серцем також у 2019 році. З чуток, тоді Федосєєва-Шукшина пережила інфаркт, у неї відмовили ноги.

Читайте також:

Ось це губи: колишній чоловік Ані Лорак все ж таки одружився. Фото його нареченої здивувало багатьох

А це точно Леся? Нікітюк змінила зовнішність, тепер її важко впізнати

Не зміг стримати сліз: найкрасивіший "Холостяк" України вперше став батьком та розсекретив ім'я дитини