Друга дружина українського ведучого Володимира Остапчука, нотаріус Крістіна Гірник , поділилася новими подробицями щодо проблем зі здоров'ям.

Так, днями Крістіна Горняк, блогер та колишня дружина Володимира Остапчука, шокувала громадськість тим, що зізналася про наявність думок про смерть на тлі діагнозу, який їй поставили нещодавно в Україні.

Так, на своїй сторінці в Instagram екс-дружина Остапчука назвала діагноз, який їй не могли поставити дуже довго – хвороба ніяк не проявляла себе, аналізи та УЗД були в нормі.

"Ця хвороба не проявляється НІЯК. Всі аналізи у мене, як у найздоровішої людини, абсолютно всі. УЗД Я РОБИЛА ТАКОЖ ПОСТОЯННО, але спочатку мені говорили, що у мене кіста в нирці, та щоб я спостерігала, і тільки два останні лікарі сказали , Що треба до уролога - терміново ", - згадала вона.

Виявилося, що у жінки – гідронефроз 4 ступеня, атрофія балійок лівої нирки. Враховуючи складність діагнозу, єдиної думки лікарі про те, як Христині з цим впоратися, немає.

"Гідронефроз 4 ступеня, атрофія балійок лівої нирки, такі страшні слова сталися зі мною три тижні тому. Вердикт в Україні відразу – видалення нирки. Після цих слів я просто впала в самий низ емоційно, як тільки може впасти людина. Я плакала і думала, що все, я помиратиму, що життя закінчується... хоча я нікому це не показала майже, ну скільки змогла. я ж так хочу ще багато встигнути", - написала Горняк.

За її словами, фахівці розділилися на дві групи: одні заявили, що орган потрібно видалити, оскільки він фактично кілька років не справляється зі своїми функціями, інші кажуть, що можна спробувати вилікувати нирку, але шансів замало.

Зараз Крістіна Гірник перебуває у Відні та очікує на результати додаткового дослідження. Ще б пак, лікар з Австрії сказав, що якщо нирка працює хоч на 30% - є шанс на порятунок органу.

Екс-дружина Остапчука також подякувала близьким за підтримку, зокрема й своєму новому таємничому бойфренду, який ходить до лікаря разом із нею.

"Передусім, я дякую людям, які поруч. Моїм батькам, моїм подругам і друзям, які на зв'язку постійно, поруч, і Йому, який постійно у Відні подає руку допомоги і відвідує разом зі мною всіх лікарів зі словами: такі як ти живуть довго, ти житимеш 100 років! Він українською не читає, тому можу похвалити його тут!", - написала юрист.

Читайте також:

Ось це губи: колишній чоловік Ані Лорак все ж таки одружився. Фото його нареченої здивувало багатьох

А це точно Леся? Нікітюк змінила зовнішність, тепер її важко впізнати

Не зміг стримати сліз: найкрасивіший "Холостяк" України вперше став батьком та розсекретив ім'я дитини