Останнім часом знаменитості все частіше стикаються з критикою та засудженням у соціальних мережах через недоречні публікації під час війни. Нещодавно Крістіна Решетник потрапила під хвилю негативу після того, як опублікувала розважальні фотографії із концерту Бейонсе у день трагедії у Краматорську. Тепер подібне засудження стало долею Ксенії Мішиної.

Актриса знаходилася на відпочинку в Туреччині разом зі своїм 11-річним сином Платоном та мамою, яка прилетіла з окупованого Криму. Щодня вона публікувала в Instagram контент, пов'язаний із пляжним відпочинком. І 6 липня, у день, коли у Львові російська ракета забрала життя 10 людей, Ксенія Мішина опублікувала відео з танцями.

Скрін сторіс Ксенії Мішиної
Скрін сторіс Ксенії Мішиної

На записі актриса, перебуваючи на яхті, танцює у рожевому бікіні разом із дитиною, радісно посміхаючись. Однак замість позитивних реакцій Мішина зіткнулася з величезною кількістю негативу. Українці вказали на недоречність її оприлюднення у день трагедії у Львові. Багато хто зазначив, що їм неприємно бачити веселощі публічних особистостей, коли вся країна оплакує жертви теракту.

Скрін посту Ксенії Мішиної
Скрін посту Ксенії Мішиної

Скрін сторіс Ксенії Мішиної
Скрін сторіс Ксенії Мішиної

Такі ситуації лише підкреслюють значущість усвідомленості та емпатії знаменитостей під час конфліктів та трагічних подій. Публічні особи повинні пам'ятати про свою відповідальність і утримуватися від недоречних публікацій, щоб не ображати та не завдавати болю тим, хто переживає складні часи.

Читайте також:

Крах російського рубля: долар та євро б'ють рекорди, Росію хитає

Безкоштовні продуктові набори: як їх отримати і коли потрібно встигнути із заявкою

Можна перевозити картоплю з городу: як виглядав рідкісний ЗАЗ "колгоспник"