Український телеведучий та шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво рідко стає учасником гучних скандалів. Тим цікавіше було дізнатися, що знаменитість вилаяли та нахабно вигнали з супермаркету.

Так, у своєму Instagram відомий шеф-кухар та телеведучий Ектор Хіменес-Браво розповів, що його вигнали із популярного в Україні супермаркету, а також обурився, що щиро не розуміє, що відбувається.

Як виявилося, шеф-кухареві заборонили заходити всередину зі своїм домашнім улюбленцем – собакою на ім'я Лупіта. При цьому, за його словами, раніше він спокійно приходив до супермаркету з твариною. А ось востаннє кухаря вигнали із магазину.

"Сьогодні мені почали кричати, що з собаками не можна. Я їм сказав, що минулого разу було можна, і мій собака був у мене на руках", - розповів Хіменес-Браво.

Більше того, ведучого обурила поведінка охоронця, який агресивно вслід йому прокричав: "Ідіть на свою кухню, готуйте".

Також знаменитість звернувся до представників супермаркету і попросив їх з'ясувати для себе, чи можна відвідувачам заходити з домашніми вихованцями чи все ж таки ні.

"Новус, так до вас можна з тваринами чи не можна? Вирішіть, щоб усім полегшало, - сказав чоловік. - Але я більше до вас не прийду. Тому що в результаті мене послали готувати на свою кухню. Пішов готувати".

У коментарях під відео з моментом скандалу, що кулінар розмістив у Instagram, з'явилося чимало фанів, які підтримали ведучого. Вони пишуть, що у цій ситуації винен персонал магазину. Також коментарі додали:

  • "Як би там не було, але охоронець не має права хамити покупцю. Сподіваюся, адміністрація відреагує адекватно"
  • "Це якийсь жах, почалася якась хвороба... Тому що з твариною і не орендуєш житла, скрізь гасла "без тварин", а цінник - космос"
  • "Ви молодець, що навіть не припускаєте думки залишити свого друга в спеку в машині, або прив'язаним. То взагалі - треш. Сподіваюся, що найближчим часом ставлення до собак у нашій країні зміниться".

До речі, у коментарях також з’явилися представники супермаркету. Вони вибачилися за охоронця та зазначили, що його поведінка була неприпустимою.

Читайте також:

Останні дні провів у будинку для людей похилого віку: не стало легенди футболу

Його обожнювали все: не стало актора з "Операції "И" та "Джентльменів удачі"

Траур у Кадирова: ватажка спецназу "Ахмат" більше нема. Що з ним сталося