Відомий іспанський співак Енріке Іглесіас нарешті зробив пропозицію своїй багаторічній партнерці, російській тенісистці Анні Курниковій.

Детальніше про таємне весілля Енріка Іглесіаса проговорився його старший брат Хуліо Іглесіас на телешоу Sonsoles Oneg, інформує УНІАН.

Відомо, що Енріке Іглесіас та Анна Курнікова вже 20 років живуть разом та виховують двох дітей. Але тільки зараз Енріке Іглесіас "доріс" до одруження.

За словами брата Енріке Іглесіаса, Енріке Іглесіас зіграв весілля з Анною Курніковою в таємниці.

Сам Енріке Іглесіас та його дружина не коментують цю новину і вважають за краще тримати своє особисте життя подалі від цікавих очей папараці. Зрозуміло, в цьому є сенс, адже Енріке Іглесіас є одним із найбажаніших чоловіків для жінок з усього світу.

Романтична історія між Енріке Іглесіасом та Анною Курніковою почалася у 2001 році, коли вони зустрілися на зйомках його ж музичного відео. Відразу ж між Енріке Іглесіасом та Анною Курниковою виникла іскра, і вже через роки вони з'явилися разом на одній із музичних премій.

У Енріке Іглесіаса та Анни Курникової народилися близнюки, Ніколас та Люсі, у 2017 році, а невдовзі після цього Курнікова народила третю дочку, Мері.

Енріке Іглесіас та Анна Курнікова завжди були відомі своєю скритністю та небажанням виносити своє особисте життя на публіку. Енріке Іглесіас та Анна Курнікова воліють насолоджуватися кожним моментом разом та спокійно виховувати свою родину.

Читайте також:

Труси мало не луснули: Лоліта насмішила мережу своїм "кавуном" в області талії

Аж "сардельки" випали: учасниця "Холостяка" показала, наскільки малий її міні-купальник

Дочка російського актора Машкова, який обожнює Путіна, заради України вже готова на все