Ні для кого не секрет, що війна розділила багато українських сімей та посіяла тривогу й неспокій в країні. Ще б пак, те, що нині переживають українці є серйозним випробуванням для матусь, дітей та чоловіків, які залишаються без можливості бачити своїх коханих та батьків.

Психологи кажуть, що жінки, які змушені перебувати далеко від своїх чоловіків та батьків дуже гостро відчувають нестабільність, відчуття покинутості та безпорадності. Навіть перебування за кордоном у відносній безпеці та матеріальна стабільність не дає українкам впевненості у завтрашньому дні, адже, немає розуміння який період часу ще триватиме розлука.

Не дивно, що розлучені війною пари прагнуть побачитись навіть на кілька годин, навіть якщо для цього необхідно подолати тисячі км.

Так, на днях стало відомо, що відома українська актриса Наталія Денисенко вирушила на фронт, щоби зустрітися з чоловіком. Її чоловік – актор Андрій Федінчик – захищає Україну зі зброєю в руках із 24 лютого 2022 року.

Артистка самостійно доїхала з Києва до зони бойових дій, щоб хоч кілька годин провести з коханим. Зворушливими кадрами моменту зустрічі Денисенко поділилася на особистій сторінці в Instagram .

"Я прокинулася о п'ятій годині ранку і потрапила додому дуже пізно. Майже весь день провела за кермом. Змучена, але справді щаслива. Тому що я побачилася з чоловіком, нехай зовсім небагато, але дякую за це", - розповіла зірка.

У коментарях українки поділилися з актрисою своїми історіями розлуки з чоловіками, які захищають країну від російських окупантів.

  • "На жаль, це зрозуміють тільки жінки, дівчата, матусі військових. Ось таке, наше життя бурхливе. Ось і я вкотре, збираюся в дорогу за 700 км. Хоча б 6 годин, але разом";
  • "Чудово Вас розумію, бо чоловік теж служить… Ці емоції зустрічі не передати словами… Це неймовірна радість. Швидкого повернення додому Вашому чоловікові і разом із Перемогою";
  • "Все буде Україна, таких, як Ви, на жаль, зараз пар багато, заради зустрічі хоч на годину-дві їдеш, проходиш усі перевірки, блокпости, важку дорогу", — написали українки у коментарях до емоційного відео.

Нагадаємо, що Наталка Денисенко й Андрій Федінчик одружилися у 2017 році. У них є син Андрій.

Нещодавно актриса зізнавалася, що її чоловік склав заповіт. Він захотів, аби усе майно було записано на Денисенко.

До слова, в червні 2023 року у Андрія Федінчика помер тато. Військовий приїздив додому на кілька днів, щоб попрощатися та поховати рідну людину.

Читайте також: