На 61-му році життя не стало відомого російського актора, який запам'ятався багатьом за такими культовими фільмами, як "Вулиці розбитих ліхтарів" та "Агент національної безпеки".

Зірка цих фільмів Олександр Орловський помер у своїй же квартирі в повному забутті та самоті. Як повідомляють російські ЗМІ, його тіло виявили не одразу.

"За попередніми даними, 60-річного актора було знайдено мертвим у себе в квартирі. Друзі та родичі тиждень намагалися зв'язатися з ним, а потім викликали рятувальників, яким довелося відкрити житло. Там знайшли тіло Олександра Орловського", - йдеться у повідомленні.

Окрім згаданих фільмів, Орловський запам'ятався зі зйомок у таких картинах:

"Грач", "Ленінград", "Пером і шпагою", "Господа офіцери: Врятувати імператора", "Олександр. Невська битва", "Секретна служба Його Величності", "Марш-кидок: полювання на "Мисливця", "Ментівські війни ".

Відомо, що дев'ять років тому Олександр Орловський повернувся до рідного Благовіщенська і перестав зніматися в кіно. Крім того, ЗМІ пишуть, що він почав вести досить замкнутий спосіб життя.

Нагадаємо, раніше весь світ приголомшила новину про смерть легендарної французької співачки Джейн Біркін. Найвідомішою піснею Біркін стала "Je t'aime moi non plus" ("Я люблю тебе, а ти мене ні"). Ця пісня була випущена в 1969 році і відразу стала хітом.

Примітно, що ця пісня була заборонена на радіо в кількох країнах через відверто сексуальний зміст.

Читайте також:

Ці хіти досі слухають увесь світ: не стало культової французької співачки. Ось одна з її пісень (відео)

Зірка серіалу "Інтерни" показала, як її український бойфренд "розпетрушив" їй обличчя

Ви закохаєтеся в неї: рецепт ніжної сирної запіканки з рисовим борошном