Український продюсер Ігор Кондратюк розповів про те, чи прощатиме він борг своєму колишньому підопічному, співаку Віталію Козловському, який нещодавно змінив кар'єру і став військовослужбовцем Збройних Сил України.

Докладніше про те, чи Ігор Кондратюк вибачить Віталіку Козловському мільйонний борг після його мобілізації, інформує Апостроф.

Співпраця між продюсером та артистом завершилася у 2012 році, після чого Козловський виявився винен досить значну суму Кондратюку за порушення авторського права на виконання пісень. Наразі розмір боргу становить близько 2 мільйонів гривень, у той час, як початкова сума становила близько 9 мільйонів гривень.

В ході інтерв'ю зі Славою Деміним Ігор Кондратюк пояснив свою позицію і заявив, що він не збирається пробачати борг Козловському. Кондратюк наголосив, що виграв усі судові розгляди та вважає, що Віталій Козловський має нести відповідальність відповідно до закону України та, зокрема, виплатити заборгованість по суду.

"Конфлікт був. Суди були. Усі він програв. Винен мені гроші. Нічого не виплачує. Це його життя. Мене цікавить тільки те, чи виконає він за судом те, що йому приписано. Суди виграно. Штрафи потрібно платити. Він як чоловік, повинен заплатити. Зі мною було б те саме. Я ставлюся до людей так, як би хотів, щоб ставилися до мене. Бачить Бог, деякі з тих, хто перемагав у "Шансі", винні мені зараз більше, ніж Козловський. Але він єдиний, у кого не вистачило мізків зробити це по-людськи. Тому він і винен. Чесно кажучи, я не збираюся анулювати суди, які були. Це не про милосердя. Він свідомо порушував закон. Він за це був покараний судами. Причому дуже легко", - висловився Ігор Кондратюк.

Читайте також:

Труси мало не луснули: Лоліта насмішила мережу своїм "кавуном" в області талії

Аж "сардельки" випали: учасниця "Холостяка" показала, наскільки малий її міні-купальник

Дочка російського актора Машкова, який обожнює Путіна, заради України вже готова на все

Приховати не вдалося: Енріке Іглесіас нишком одружився з російською зіркою