У родині співачки Наталі сталася трагедія. 49-річна артистка поки не коментує те, що сталося. Ще б пак, у 2020 році Наталі втратила батька, а два тижні тому помер її свекор.

Співачка Наталі (Наталія Рудіна) славилася одним із найкрасивіших та найдовших шлюбів у російському шоу-бізнесі. Ще б пак, 24 серпня вони з коханим мали б відзначати 34-ту річницю з дня весілля, але цьому вже не бути.

У неділю, 30 липня стало відомо, що у віці 53 років помер чоловік російської співачки Наталі музичний продюсер Олександр Рудін.

"Ми боролися, боролися, але не доборолися", - сказала артистка, яка залишилася сама з трьома дітьми.

Baza та Mash написали, що тіло 53-річного Рудіна виявили на козирку будинку на Біломорській вулиці ще 27 липня. Передсмертну записку чоловік не залишив. Чоловік артистки добровільно пішов із життя після наслідків перенесеного раніше коронавірусу. Так, з 2021 року він спостерігався у клініці з діагнозом посткоподібної депресії.

Ковідом продюсер перехворів ще два роки тому, але від наслідків страждав постійно. В останній місяць продюсер почував себе краще, тому його смерть для сім'ї стала несподіванкою.

"Наташа і вся її родина просто вбиті горем. Олександр був головою сім'ї, вони були дуже щасливі у шлюбі. Найстрашніше, що два тижні тому помер батько Олександра. Тільки-но родина його поховала, і ось знову біда", - розповіли близькі Наталі. .

Нагадаємо, що Олександр Рудін та Наталі одружилися, коли співачці тільки виповнилося 17 років. Якось Наталі зізналася журналістам, що їй довелося підробити довідку про вагітність, щоби у РАГСі їх з Олександром розписали. Ось тільки обман мав трагічні наслідки, адже, за іронією долі, Рудіна довго не могла завагітніти. Так, перша вагітність Наталі закінчилася викиднем, а друга — плодом, що завмер, і в цьому вона звинувачувала себе за підробку документів.

Водночас Наталя стала багатодітною матір'ю, народивши у шлюбі трьох синів: Арсенія, Анатолія та Женю. Останньому виповнилося лише шість років.

А познайомилася Наталі з Олександром у 1990 році після виступу на нижегородському рок-фестивалі. Продюсер запропонував їй записати кілька пісень у місцевій студії звукозапису. Там артистка записала перші треки і пізніше випустила два альбоми - "Супербій" та "Поп-Галактика".

Всеросійський успіх до артистки прийшов у 90-ті після виходу композиції "Вітер з моря дув" та "Про боже, який чоловік".

Відомо, що продюсера поховають у рідному місті Дзержинську.

Читайте також:

Лікарі борються за її життя: зірка фільмів "Зимова вишня" та "Вам і не снилося" терміново доставлено до реанімації

Путін залишиться без Чорноморського флоту, це вже кінець: що кажуть експерти про крах Росії

Відомий пілот, герой України розповів про хабарі на українській митниці: за що вимагають гроші