Ніхто не заперечуватиме, що на початку нульових без Вєрки Сердючки на російському телебаченні не можна було уявити жодної концертної програми. Ось тільки війна все змінила і насамперед ставлення Данилка до росіян.

Українська співачка Вєрка Сердючка, у образі якої виступає український артист Андрій Данилко, записала проморолик свого американського туру. Відео 6 серпня опубліковано на сторінці команди Serduchka Bandа у Instagram.

У ролику показано, як мати Вєрки Сердючки, роль якої грає українська артистка Інна Білоконь, одягає її перед концертом, застібаючи їй спідницю.

"Російські пропагандони кажуть, що ми не приїдемо в Америку в тур. Х...й вам, бл...дь, приїдемо! Танцюватимемо", - звернулася в цей час до пропагандистів із країни-агресора РФ Сердючка і почала танцювати.

Під час танцю вона підняла поділ незастебнутою спідниці, продемонструвавши у кадрі білі колготи та низ білої сорочки.

"Сердючка показала, що у неї під спідницею", - йдеться в описі ролика.

Нагадаємо, що український артист Андрій Данилко набув широкої популярності після того, як почав виступати в ролі провідниці Вєрки Сердючки. Вперше він вийшов на сцену у цьому образі 1 квітня 1993 року на "Гуморині" у Полтаві.

Читайте також:

Увімкнув хитрість: як син відомої депутатки під шумок виїхав з України і не повернувся назад

Слово з чотирьох букв: Ада Роговцева розповіла, ким насправді є путінський фанат Микита Михалков

Виступала на окупованих територіях: відома російська співачка покалічилася в аварії. Довелося викликати гелікоптер

Українські агенти в оточенні Путіна: Буданов вирішив розповісти цікаві речі