У суботу, 12 серпня 2023 року, вранці стала відома трагічна новина - померла актриса, яка зіграла в популярних серіалах "Вулиці розбитих ліхтарів" та "Убивча сила". Акторці Беллі Ко (Хядунівній) було 54 роки.

"У квартирі на вулиці Перерва було виявлено тіло 54-річної жінки. Причина смерті - онкологія", - сказано в офіційному повідомленні.

Однак пізніше стало відомо, що справжньою причиною смерті 54-річної Белли Ко стала гостра серцева недостатність, що розвинулася на фоні онкологічного захворювання. Ще б пак, в останні роки зірка кримінальних серіалів боролася з тяжкою хворобою.

Зазначимо, що це вже четверта смерть за тиждень. Раніше в Москві померли три легендарні актриси радянського кіно та театру: Ірина Мірошниченко, яка 55 років пропрацювала в театрі МХАТ; Юлія Борисова – найзнаменитіша Принцеса Турандот культової постановки театру Вахтангова, а також народна артистка СРСР Віра Васильєва.

Відомо, що Белла Ко померла ще минулого четверга, 10 серпня. Трагедія сталася у її квартирі на південному сході Москви.

Про дату і час похорону поки не повідомляється, оскільки родичі Белли Ко досі не вирішили, де її ховатимуть. На даний момент невідоме навіть місто, в якому знайде останній притулок артистка — мала проекти і в Москві, і в Санкт-Петербурзі.

Крім "Вулиць розбитих ліхтарів" Белла Ко брала участь у таких серіалах, як "Убивча сила", "Спецвідділ", "Скліфосовський" та багато інших. Наприклад, у четвертій частині «Вулиць розбитих ліхтарів» Белла Ко зіграла власницю стриптиз-клубу.

Белла Ко прославилася завдяки ролям у кримінальних серіалах

Проте найбільше Белла Хядуновна була відома як актриса дубляжу. Так, саме її голосом говорять персонажі "Суперссімейки", "Тарзана 2: Початок легенди", "Піратів Карибського моря: Скриня мерця", "Великої риби", ужастика "У пагорбів є очі", а також комедії "Мій улюблений марсіанин" та інших улюблених багатьма фільмами. В "Історії іграшок" артистка озвучувала маму Енді.

За даними рос ЗМІ, Белла Ко також займалася створенням російської озвучки для відомих комп'ютерних ігор, таких як The last of us.

На сторінці Белли Ко у Facebook можна знайти чимало постів із "рецептами довголіття". Актриса вірила в езотерику та аюрведу. Про свою хворобу вона нічого не розповідала.

Читайте також:

Увімкнув хитрість: як син відомої депутатки під шумок виїхав з України і не повернувся назад

Слово з чотирьох букв: Ада Роговцева розповіла, ким насправді є путінський фанат Микита Михалков

Виступала на окупованих територіях: відома російська співачка покалічилася в аварії. Довелося викликати гелікоптер

Українські агенти в оточенні Путіна: Буданов вирішив розповісти цікаві речі