Англійський актор Даррен Кент, відомий багатьом за помітною роль у популярному серіалі «Гра престолів», трагічно пішов із життя у віці 35 років.

Про це повідомляє «ТСН»

Новина про смерть художника підтвердила його агенція Carey Dodd Associates, з якою Кент мав професійну співпрацю. Агентство звернулося до соціальних мереж, щоб поділитися сумною новиною, повідомивши, що актор мирно пішов із життя у п'ятницю, 11 серпня. Його батьки та найближчий друг були поруч з ним в останні хвилини його життя. Агентство висловило щирі співчуття та підтримку сім'ї Кента у цей непростий час.

Фото: instagram/darrenpaulkent
Фото: instagram/darrenpaulkent

Хоча точна причина смерті Даррена Кента не вказана, відомо, що він боровся з різними захворюваннями, включаючи артрит, остеопороз та невиліковне захворювання шкіри, що передчасно постаріло його зовнішній вигляд. Цей стан виник на ранніх етапах його акторської кар'єри.

Фото: instagram/darrenpaulkent
Фото: instagram/darrenpaulkent

Фото: instagram/darrenpaulkent
Фото: instagram/darrenpaulkent

Крім ролі, що запам'ятовується в «Грі престолів», Даррена Кента з любов'ю згадують за його внесок в інші проекти, такі як «Білосніжка і мисливець», «Дзеркала» і «Підземелля і дракони: Честь серед злодіїв». Його таланту та присутності не вистачатиме як фанатам, так і індустрії розваг.

Читайте також:

За один раз піде одразу дві банки: рецепт маринованих помідорів у желатині. Виходять пружними

Готуємося до серйозних перевірок: під прицілом банківські картки та готівка українців

Порядок денний у поштовій скриньці: що потрібно знати і як поводитися. Поради адвокатів