Нещодавно, 22 серпня, сина Даші Квіткової та колишнього "Холостяка" Микити Добриніна, Лева, госпіталізували з підозрою на пневмонію. Даша Квіткова зникла із соцмереж на два дні, а потім розповіла шанувальникам про стан дитини. Квіткова підтвердила, що у хлопчика діагностували односторонню пневмонію, яка вразила лише одну легеню. Лева залишили у лікарні під наглядом лікарів.

Докладніше про це повідомляє видання Апостроф.

"Я просто в сльозах сповзла по стіні, коли лікар сказав, що Лева підозра на пневмонію і потрібно госпіталізувати його до стаціонару, - поділилася Даша Квіткова своїми переживаннями. - І так, у Лева одностороння пневмонія, тому зараз він у лікарні".

Даша Квіткова також опублікувала фото сина, який проводить багато часу під крапельницею. Коли йому стає краще, батьки катають його лікарняними коридорами або гуляють на свіжому повітрі, щоб хлопчик встиг насолодитися останніми теплими днями літа. Вночі на 24 серпня Квіткова залишилася вдома після двох безсонних ночей, а у лікарні її підмінив Микита Добринін, який виховує сина після розлучення.

Скриншот с Апострофа

Скриншот с Апострофа

Читайте також:

Просто до сліз: Софія Ротару відреагувала на те, що росіяни зробили у Чернігові.

Весь у тата: Тіна Кароль показала фото сина, що подорослішав. Порівняйте фото

Готується до операції, буде пересадка: Ектор Хіменес-Браво розповів, чому довелося остригтися налисо