Стало відомо, що у віці 58 років помер актор театру й кіно, режисер Юрій Потапенко. Що саме стало причиною смерті, наразі невідомо, однак у київському "Молодому театрі", якому актор віддав 32 роки свого життя, повідомили, що два тижні тому актор скаржився на біль в зоні серця.

У покійного артиста залишилися дружина Ірина та син.

Сумну новину повідомили на Facebook-сторінці "Молодого театру". Саме тут він реалізував себе у виставах "Гагарін і Барселона", "Зачарований", "Момент", "Осінній блюз", "Саломея", "Сватання на Гончарівці".

"Відійшов у вічність актор Молодого театру Юрій Потапенко. Йому було 58 років. Несподівана новина шокувала родину Молодого. Ще два тижні тому в розмові Юрій поскаржився на біль у серці, а сьогодні його не стало. В це важко повірити, важко прийняти. Глядачі цінували талант актора та вміння перевтілюватися в абсолютно різні образи, а колеги пам'ятатимуть Юрія як щирого друга, готового завжди прийти на допомогу в скрутний момент", – написали в некролозі.

Інформацію про смерть Юрія Потапенка 25 серпня 2023 року також підтвердила українська акторка Тамара Яценко. Вона висловила співчуття родині Юрія та закликає підписників фінансово допомогти рідним актора.

"Пам‘ятаю спільні знімальні дні, твоє щире і відкрите серце.. яке так рано обірвало земне буття. Світла пам‘ять", – прокоментував допис екс-міністр культури Євген Нищук.

Варто відзначити, що окрім гри в театрі Юрій Потапенко грав у кіно. У фільмографії талановитого артиста було 56 кінопроєктів, серед яких "Тарас Шевченко. Заповіт", "Кайдашева сім'я" та "На лінії життя".

Актор народився 1 серпня 1965 року. Він закінчив Київський державний інститут театрального мистецтва ім. І. К. Карпенка-Карого.

Читайте також:

Літак оглядали невідомі: стало відомо, що трапилося в аеропорту Шереметьєво до зльоту Пригожина

Тепер у військкомів буде більше інформації про чоловіків: військкомати отримають особливий доступ

Двійник себе видав: несправжній Путін потрапив у дикий конфуз просто на камеру