Відома українська телеведуча Ольга Фреймут намагається тримати своє особисте життя в таємниці, тому рідко показує фотографії, на яких зображено із сім'єю. Але винятки все ж таки бувають.

Так, 24 серпня, молодша на 10 років сестра Фреймут – Юлія – святкувала день народження. Тож Ольга вирішила привітати зі святом рідної людини публічно.

У Instagram -stories знаменитість опублікувала рідкісне фото із сестрою-продюсером. На ньому вони позували у чорних сукнях. Сама ведуча при цьому зазначила, що має найкращу сестру, яка "дуже багато означає" для селебріті.

Зазначимо, що вперше Ольга Фреймут показала свою молодшу сестру Юлію у 2019 році. Тоді жінки разом знялися у фотосесії для українського глянцю Harper's Bazaar та дали відверте інтерв'ю.

Саме тоді українці дізналися, що Фреймут із сестрою мають дуже близькі стосунки, вони є справжніми подругами і довіряють один одному всі свої життєві секрети. При цьому Ольга Фреймут уточнила, що такі стосунки у них склалися змалку. Оля впевнена, це результат правильного виховання батьків, які привчили їх із раннього віку до певних обов'язків.

"З самого дитинства батьки нас вчили триматися разом. Коли народилася Юля — мені було 10 років. Мама багато працювала, тому після школи я прала пелюшки, гладила і гуляла із сестрою. Мені довірили її, як дорослій. І я, як доросла, взяла. на себе цю відповідальність, хоча не можу сказати, що раділа бути нянею в такому ранньому віці.Коли народилася моя Злата, Юлі було 14. Вона пропустила півроку школи, щоб бути зі мною в Англії, не спати ночами, доглядаючи Злату, поки я лежала в лікарні з серйозним діагнозом, разом ми переживали злети та падіння, тікали від підозрілих шанувальників, багато подорожували… Згодом я стала хрещеною мамою її доньки Габріель, яку люблю не менше за своїх дітей», — розповіла Оля в тому інтерв'ю.

Читайте також:

Церковне свято 27 серпня: що заборонено робити у день пам'яті пророка Міхея

"Димі подобається, як Іра рот відкриває": Ірина Білик натякнула на возз'єднання з Коляденком

Буде суцільний біль голови: названі знаки Зодіаку, з якими неможливо жити в одній квартирі

Весь у тата: Тіна Кароль показала фото сина, що подорослішав. Порівняйте фото