Легендарний американський борець і відомий актор Халк Хоган нещодавно розповів в інтерв'ю, що він зробив кроки щодо покращення свого здоров'я та успішно скинув значну кількість ваги. За вісім місяців йому вдалося скинути 18 кілограмів зайвої ваги. Це сталося невдовзі після того, як актор Джон Гудман поділився власним досвідом схуднення, під час якого він схуд на 91 кілограм.

Про це пише «fakty»

Халк Хоган висловив свою рішучість, заявивши: "Я втомився хворіти, я втомився від себе". Його шлях до поліпшення здоров'я розпочався напередодні Нового року, коли він вирішив тимчасово утриматися від алкоголю. На подив, він виявив, що цей досвід йому сподобався, і він не пив уже більше восьми місяців.

За словами Хогана, це рішення утриматися від алкоголю призвело до глибоких змін у його житті. Він вважає, що його минулі звички до алкоголю були тісно пов'язані з одержимістю нездоровою їжею та переїданням. Усунувши ці нездорові звички і регулярно займаючись фізичними вправами, він досяг значної втрати ваги. Хоган згадав: «Я перестав їсти пізно ввечері, перестав їсти нездорову їжу. І найголовніше, я відмовився від алкоголю. Я відразу схуд приблизно на 40 фунтів».

Халк Хоган: скрін із мережі
Халк Хоган: скрін із мережі

12-разовий чемпіон світу з боротьби почувається набагато краще внаслідок таких змін у способі життя. Раніше він стикався з проблемами суглобів, але помітив значні покращення у своєму загальному самопочутті. Його наречена, 45-річна Скай Дейлі, інструктор йоги, підтримує його на шляху до кращого здоров'я. Хоган і Скай оголосили про свої заручини у липні.

Хоган розповів, що за свою 40-річну кар'єру професійного борця в нього розвинулася залежність від алкоголю. Він пояснив, що вживання пива було звичайною практикою як до, так і після матчів, що відображає імідж, пов'язаний із боротьбою в ту епоху.

Читайте також:

Спатимете як немовля: названо 5 кімнатних рослин, які сприяють гарному сну

Адже була і вантажівка: як виглядав повнопривідний "Запорожець" для села з задніми колесами, що відключаються.

Всі будуть просити у вас цей рецепт: готуємо найсмачнішу ікру із зелених помідорів та буряків на зиму