Ні для кого не секрет, що ось вже більше року Алла Пугачова насолоджується життям в Ізраїлі. Артистка живе за кордоном з дітьми і своїм мужом Максимом Галкиним. Відомо, що зоряне сімейство в Ізраїлі орендувало шикарну віллу. А тим часом в Росії "патріоти-запутінци" щодня намагаються придумати якусь нісенітницю про сім'ю, що засудила вторгнення російських військ до України.

Днями російський шоумен і комік Максим Галкин показав в соцмережах нове відео зі своїм сином Гарі і розповів, що ролик вмонтовував саме хлопчик.

"Гаррі — блогер, сам режисирував, сам вмонтовував", — не приховуючи гордості, заявив Галкин.

На відео хлопчик показав фрагменти своїх прогулянок з батьком.

Однак деякі коментатори відзначили, що хлопчик почав використовувати іноземні слова. Наприклад, в одному з фрагментів Гаррі говорить: «Ми дійшли! Так, туди треба дивитися, окей. Вау, це все болото! Oh, my gosh!"

Тому коментатори підняли шум і почали писати, що спадкоємець Примадонни нібито почав «забувати» російську мову.

Нагадаємо, що дев'ятирічна Ліза і Гаррі Галкіни вчаться в "King Solomon school", одному з найдорожчих приватних учбових закладів Ізраїлю. Ще б, плата за вчення в закладі складає 6 тисяч шекелів в місяць на одного дитяти (135 тисяч рублів). Причому оплачувати необхідно все 12 місяців в році, без перерв на канікули. У сумі — 1 млн 620 тисяч рублів за кожного учня.

Навчання в школі відповідає освітнім стандартам двох країн – Ізраїлю і Великобританії. Випускники школи отримують диплом міжнародного бакалавріата (IB), з яким можна вступати до будь-яких університетів світу. Не дивно, що російська мова в "King Solomon school" під забороною. Викладання ведеться на двох мовах – івриті і англійському, а в старших класах – лише на англійському.

Читайте також:

А як так вийшло? Загадково зник унікальний броньований Mercedes зрадника Медведчука

"Було запобігання": Зеленський розповів, чи можливий компроміс з Путіним

Міг створити будь-якого двійника в Кремлі: відома російська телеведуча оплакує мужа, він був знаменитий на всю Росію