Ніхто не стане заперечувати, що сучасна пластична хірургія кожному зараз може подарувати шанс до невпізнання змінити свою зовнішність. До речі, Росія останніми роками входить в топ-5 в світі по кількості проведених пластичних операцій. І в це число, варто сказати, входить не лише збільшення губ і специфічні операції начеб "ельфійських вух", але і зміна зовнішності "двійників" відомих людей. Наприклад, не так давно начальник Головного управління розвідки України Кирило Буданов заявляв, що лише Володимир Путін користується послугами як мінімум трьох двійників. Можливо зараз деякі секрети зовнішності Президента Росії ми вже не взнаємо, оскільки в Москві від наслідків перенесеного коронавіруса помер дуже відомий пластичний хірург, який у тому числі і працював на Кремль.

Пластичний хірург Отарі Гогиберідзе помер в Москві від наслідків перенесеного коронавіруса, повідомила його колишня дружина телепровідна Яна Лапутіна в Instagram (належить Meta Platforms, чия діяльність визнана в Росії екстремістською і заборонена). «Отарі в лютому переніс COVID, який дав дуже серйозні ускладнення. Сьогодні в 18:20 його не стало», — написала Лапутіна 8 вересня.

Смерть лікаря також підтвердили в клініці «Час краси», де той працював. «От нас пішов Отарі Гогиберідзе, наш керівник, наш засновник, наш шеф, наш хірург, наш друг», — говориться в посту клініки в соцсеті. Гогиберідзе вчився в Російському університеті дружби народів (РУДН): у 1995 році — за фахом «Лікувальна справа», в 1997-м-коді — в ординатурі за фахом «щелепно-лицьова хірургія», в 2000-м-коді — в аспірантурі на тому ж напрямі.

На сайті клініки «Час краси» вказано, що стаж роботи Гогиберідзе складає 27 років. Лапутіна розповідала, що лікарка зробила їй пластику носа. Дружина телеведучого Дмитра Діброва Поліна говорила, що Гогиберідзе робив їй пластичну операцію на грудях. Гогиберідзе був членом Європейської конфедерації пластичної реконструктивної естетичної хірургії і членом правління регіональної громадської організації «Суспільство естетичних хірургів».

Читайте також:

Якась чорна смуга: колишня дружина Остапчука вже встигла розійтися зі своїм новим чоловіком.

Колишній зять Шойгу розповів, як живе після того, як розлучився з його донькою і втік із цієї родини.

Таке важко вигадати: українка вкрала квіти з могили, щоб подарувати невістці на день народження