У день, присвячений 55-й річниці весілля Софії Ротару та Анатолія Євдокименка, співачка схвилювала українців, опублікувавши зворушливе фото, на якому вона знята з покійним чоловіком.

Докладніше про те, що Софія Ротару показала фото зі свого весілля, читайте в матеріалі.

На своїй особистій сторінці у мережі Instagram Софія Ротару показала весільний знімок. На фотографії ікона української естради випитує шампанське разом зі своїм коханим Анатолієм Євдокименком.

Простий та лаконічний підпис: "Весільний день. 22.09.1968" глибоко уособлює безліч спогадів, пов'язаних з цим особливим моментом у житті співачки.

Відомо, що Софія Ротару неодноразово висловлювала своє кохання та тугу за музикантом, втрату якого вона пережила з неймовірною тяжкістю.

Незважаючи на те, що їй приписували різні вигадані романтичні стосунки, Софія Ротару залишається вірною пам'яті свого покійного чоловіка і навіть не розглядає можливість другого шлюбу.

34 роки спільного шляху, протягом яких парі народився син Руслан, міцно вкоренили в серці співачки неминуча любов, яка супроводжуватиме її протягом усього життя.

Скріншот зі сторінки Софії Ротару в мережі Instagram

Читайте також:

Андрій Макаревич потужно поставив на місце російського журналіста: "Я зрозуміло пояснив хто на кого напав?"

Була однією ногою на тому світі: Леся Нікітюк розповіла, як мало не загинула через мочалку

Лікарі роблять усе можливе: співак Ігор Ніколаєв у тяжкому стані потрапив до лікарні

Люди не стримували сліз: на "Голос країни" прийшов воїн ЗСУ і заспівав пісню про невідомого героя. Відео