Російська актриса Наталія Варлей, яка зіграла головну роль у фільмі "Кавказька бранка", від початку повномасштабного вторгнення обрала мовчазну позицію. І лише недавно вона завуальовано заявила, що хоче, щоб "добро перемогло". А днями відома актриса видала ще одну порцію маразму.

Так, в одному з останніх інтерв'ю російському YouTube-каналу, актрису запитали, чи можливо, на її думку, відтворити Радянський Союз. Знаменитість відповіла, що має пройти щонайменше 100 років.

Варлей вважає, що іншої форми СРСР не може бути і ніхто з "місцевих царків" в азіатських країнах або колишній республіках на таке не піде.

При цьому, за її словами, росіяни, білоруси та українці – це нібито один народ, лише Україну вилучили, а в Білорусі панує дисципліна.

Варлей стверджує, що у Білорусі чимало противників президента Олександра Лукашенка, оскільки "в районах, що межують із Польщею, відчувається вплив поляків".

За її словами, у Білорусі теж була своя спроба Майдану, тільки дисципліна нібито допомогла все придушити. "І хто його знає, з'явись там якась Тихановська і вискочать вони знову зі своїми букетиками. Розумієте, це теж жорстка дисципліна, яка поставила все на свої місця. Утримався Бацька", - додала вона.

Нагадаємо, що ще з 2014 року актриса Наталія Варлей яро підтримує політику кремлівського диктатора Путіна. Артистка неодноразово виступала за анексію Росією українського півострова Крим. З цієї причини у 2015 році Наталії Варлей заборонили в'їзд на територію України.

Читайте також:

Із закритого пакету долинала "Червона калина": рідні загиблого в Грозі намагалися додзвонитися на телефон, який лежав у нього в кишені. Відео

«Війна та розлучення»: Віра Брежнєва вперше висловилася про розлучення з Костянтином Меладзе

"Війна буде довгою": українцям озвучили жахливий прогноз. Цьому не видно кінця та краю

Центр Харкова у вогні: нічна атака рашистів позбавила життя 10-річної дитини