Євген Клопотенко — один із найпопулярніших кулінарних експертів України. Шеф-кухар, бізнесмен та телеведучий в одній особі популяризує українську кухню на світовій культурній арені та веде власний кулінарний блог. Що ж до особистого життя, то, за словами співавтора нового шкільного меню в Україні, він перестав рахувати жінок після 25-ї і зізнався, що в його амурному портфоліо сотня жінок. Але, схоже, знайшлася все-таки та одна єдина.

Так, днями кулінар та ресторатор Євген Клопотенко натякнув на одруження, адже опублікував фото на тлі РАГСу разом із передбачуваною обраницею.

На фото Євген Клопотенко позував у рожевій футболці, сірому костюмі у стилі 90-х та кроксах. Поруч із ним була дівчина у білій сукні з вишивкою. Багато хто в ній дізнався Вікторію Родко, солістку гурту OY Sound System, яка брала участь у Національному відборі на Євробачення-2023.

Після цього кулінар у всіх своїх соцмережах опублікував повідомлення з емодзи червоного серця: "Щастя любить тишу і коли про нього мовчать".

А справою на його сторінці в Instagram з'явилося фото закутаного в ковдру Клопотенка, який у сонцезахисних окулярах задумливо п'є каву. "Після весілля потрібно добре снідати", - стверджує шеф-кухар.

Щоправда, після цього була реклама одного з ресторанів Євгена в Києві. Тому у сумнівів у весіллі Клопотенко та Родко сумнівів побільшало, а у тих, хто щиро радіє одруженню кулінара – з'явилося ще більше бажання привітати його з новим життєвим етапом.

Читайте також:

Церковне свято 19 жовтня: чому цього дня не можна прати

Іменини 19 жовтня: кого треба привітати із Днем ангела. Список імен

За нього просять 30 тисяч євро: у Європі продають унікальний ЗАЗ, який майже не їздив

Андрій Макаревич потужно поставив на місце російського журналіста: "Я зрозуміло пояснив, хто на кого напав?"