Російський актор, відомий за головною роллю в серіалі "Фізрук" Дмитро Нагієв, жодним чином не висловлювався про війну в Україні, розв'язану Росією. Ходили чутки, що він останнім часом із задоволенням відпочивав на пляжах Іспанії і лише нещодавно повернувся до Росії. Однак, після свого повернення у Нагієва одразу виникло чимало ділових пропозицій і однією з них стало інтерв'ю для реклами автомобілів.

Так артист поговорив із нейромережею у салоні китайського позашляховика. Дмитро Нагієв не тільки відповів на запитання ІІ, але й на прохання нейромережі дав напуття майбутнім поколенням. Артист попросив "обрати інший шлях".

"Якби я мав можливість щось сказати майбутньому поколінню, я був би щасливий. Значить, майбутні покоління будуть, на нас все не закінчиться. І я б сказав: "Ми обрали якийсь дивний шлях. Спробуйте вибрати інший. Шлях кохання, шлях доброти, шлях щастя", – сказав Нагієв.

Схоже, шоумен продовжує натякати, що думає про вторгнення росіян до нашої країни, за що в коментарях під постами українці дякують йому, а росіяни розносять і б'ються в істериці.

Також і в недавньому інтерв'ю для нейромережі Нагієв дав зрозуміти, що не підтримує криваву політику Кремля і називає її "дивною".

Зазначимо, що з початком вторгнення Нагієв перестав зніматися в шоу, практично зник із соцмереж, а останні його посади в них досить філософські та сумні.

Так, наприклад, наприкінці липня 2023 року, після масованого ракетного обстрілу росіянами Одеси, Нагієв розмістив у Instagram чорно-біле відео, яке підписав: "Я не знаю, що вам сказати".

Артист зазначив, що зараз сприймає соцмережі як вчителя.

"У них вчився не думати, намагатися розмазати свою марнославство. Стільки цікавих, важких, навчальних та мерзенних подій відбувається, що на сьогодні я трохи припинив спілкування в соцмережах. Як загалом і в медійному просторі. У мене зараз деяке осмислення…" – каже Нагієв.

Актор зараз живе у Москві, де продовжує зніматися для російського кінематографа. Проте участь у ТВ-проектах він призупинив, як і соціальну діяльність.

"Сьогодні я зупинив своє спілкування в соціальних мережах. Як, втім, і в медійному просторі. Для мене це деякий час осмислення. Ми зараз розмовляємо, тому що мені захотілося поговорити, надто довго я мовчав. Але мені не дуже цікаво, що там з ким відбувається", – пояснив росіянин.

Читайте також:

Зірка "Кухні", звільнена за критику Путіна, проговорилася про ставлення Нагієва до вторгнення в Україну

Нехай чоловік ревнує: спливли подробиці відпочинку Собчак та Нагієва. Ніжилися в Італії

Схоже на лишай, що стриг: Гусєва засвітила лисину, як у Нагієва

"Гузєєва знайде нові": Нагієв показав, як не змінює одну пару трусів аж із лютого